Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Manisa'da kız isteme merasimi sonrası 9 kişiye koronavirüs bulaştı. O kadar uyarıya rağmen hala toplu etkinlikler devam ediyor...
O kadar uyarıya rağmen hala toplu etkinlikler devam ediyor.
Şahsen böyle bir bakış açısını doğru bulmuyorum. Aynı şey sokak hayvanlarına denilince ve ya iyi bir insana denilince cani olunuyorsa kötü davranış sergileyen bir insana söylenince bir o kadar cani eder. Şiddet ve ya acı çekmeli dilekler yerine caydırıcı cezalar en iyisi.Yatakta kıvranarak gebersin inşallah. Yeter artık bilinçsiz davranışlar.....
Aynı şey sokak hayvanlarına denilince ve ya iyi bir insana denilince cani olunuyorsa kötü davranış sergileyen bir insana söylenince bir o kadar cani eder.
Hocam bu kadar abartmaya gerek yok tamam özgürlüğümüz kısıtlanmış olabilir ama birisinin ölmesini istemek biraz caniceYatakta kıvranarak gebersin inşallah. Yeter artık bilinçsiz davranışlar.....
Benim aileme de etki ediyor ancak bunun kendi tercihleri olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta düşünce biçiminizi iki yerden alıyorsunuz. Birincisi çevre ikincisi okul. Çevrenin hepsi düşük seviye eğitimden geçince iyice kötüleşiyor. İnsanları bu düzeyde eğiten sistemimizi hâlâ düzeltmeyenleri kınıyorum.Anlık aklıma ne geldiyse yazdım ve evet canice bir cümle. Ama bunu yapan insanımız da az kör topal fosil bir cahil değil yani daha niceleri de var, sosyal medyalarda gündeme oturuyorlar sağ olsunlar. Bu insanlar yüzünden benim kişisel ya da ailesel planlarım uzamak zorunda kalıyor ve bir tek ben olduğumu da zannetmiyorum bir çok insan vardır...
Hocam bu kadar abartmaya gerek yok tamam özgürlüğümüz kısıtlanmış olabilir ama birisinin ölmesini istemek biraz canice
Belki öyle ama o hastalıklı kişi sanada bulasabilirHocam bu kadar abartmaya gerek yok tamam özgürlüğümüz kısıtlanmış olabilir ama birisinin ölmesini istemek biraz canice
Şahısların affedilmesini istemiyoruz zaten. İyileşip ceza çekmelerini istiyoruz. Eğer ölmelerinin sebebi olacaksa ya öleceksin ya hasta kalacaksın diye bir sebebi olmalı. Ondan sonra toplum sağlığı için son yolculuğuna uğurlanır. Kendi hatalarının sonuçlarını çekmeliler.Belki öyle ama o hastalıklı kişi sanada bulasabilir