Kız engellemiş beni

Kartay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kizlarlari anlayamiyorum bir turlu birden soguyorlar

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Kizlarlari anlayamiyorum bir turlu birden soguyorlar
Birden soğumuyorlar. Aslında kafalarında zaten biri var. Fakat ona ulaşamadıklarından dolayı duygusal boşluktan birine yakınlaşmak istiyorlar. Bu sen oluyorsun sende saf duygularla sanıyorsun ki bu kız sanırım beni seviyor. Oysaki o kız başka bir erkeği unutmak için veya ona ulaşamadığı için yaşadığı duygusal boşluğu sende doldurmaya çalışıyor. Bir erkek bir kıza kolay kolay aşkım falan demez ama kızlar bir erkeğe istediği gibi konuşur

Kartay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birden soğumuyorlar. Aslında kafalarında zaten biri var. Fakat ona ulaşamadıklarından dolayı duygusal boşluktan birine yakınlaşmak istiyorlar. Bu sen oluyorsun sende saf duygularla sanıyorsun ki bu kız sanırım beni seviyor. Oysaki o kız başka bir erkeği unutmak için veya ona ulaşamadığı için yaşadığı duygusal boşluğu sende doldurmaya çalışıyor. Bir erkek bir kıza kolay kolay aşkım falan demez ama kızlar bir erkeğe istediği gibi konuşur
Tek kullanimlik bir seymisiz gibi kullaniyorlar bizi sanirim bu yuzden kizlara guvenemiyorum yanasmiyorum

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Şirketin insan kaynakları bölümü gibidirler her zaman daha iyisini ararlar bu yüzden sürekli yedek tutarlar.Ayrıca bizim gibi düz mantık çalışmazlar onları anlamanı beklerler.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Senin için hayırlısı olmuş.Fazla bağlanmadan bitmiş olay.Daha hayırlı bir kısmet çıkar karşına.Dert edecek bir durum değil.