ReznooW
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 368
kıyamet geliyorsa zaten dünya gidici olmuyor mu mantıken
Yok ben direkt meteorun çarpacağı merkeze gitmeyi planlıyorum.Sen kaçmıyor musun abi?![]()
Berlin'e yaniYok ben direkt meteorun çarpacağı merkeze gitmeyi planlıyorum.
Simülasyonun adı o şekilde, yoksa kıyamet değil...kıyamet geliyorsa zaten dünya gidici olmuyor mu mantıken
Merak etme yine dünya zarar görüyor ay ın dünyaya faydası var national geographic oku ve ay olmazsa ne olacağını internete yazDünya ekonomisinin içinden geçilir. Yoksulluk, kaynaklar için savaşma. Milyonlarca hatta belki milyarlarca insan hayatını kaybeder.
Tabj bu asteroidin Ay'a çarpma ihtimali de olabilir. Bunun gibi bir simülasyon da yapmalılar. Çok ilginç bir simülasyon olur. Düşünsenize Ay'ın yok olması acaba ne gibi sorunlar doğurur?
araştırmıştım ben dünyanın feleği şaşıyorMerak etme yine dünya zarar görüyor ay ın dünyaya faydası var national geographic oku ve ay olmazsa ne olacağını internete yaz
Neler neler oluyor ALLAH ne güzel yaratmışaraştırmıştım ben dünyanın feleği şaşıyor
haklısın reisNeler neler oluyor ALLAH ne güzel yaratmış
yani asteroid var mı yok mu ?Arkadaşlar, bir şeyin düştüğü yok. Bu sadece simülasyon...
Yok.yani asteroid var mı yok mu ?
Yokyani asteroid var mı yok mu ?
aboo inandım be korkuyodumYok.Sadece simülasyon üzerinden olası bir asteroit çarpması durumunda olabilecekleri gösterdiler.
Boş ver, asteroit geliyormuş gibi düşünebilirsin.aboo inandım be korkuyodum![]()
aboo ölecem hayır daha çok gencim hayallerim varBoş ver, asteroit geliyormuş gibi düşünebilirsin.![]()