Kıvanç Tatlıtuğ’un Eşi Başak Dizer'in Gerçek Yaşı Kaç?

Bu konuyu okuyanlar

Hakan Göçmez

Asistan
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
343
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33
Screenshot_1.jpg


Kıvanç Tatlıtuğ ile hayatını birleştirdikten sonra özellikle Kıvanç Tatlıtuğ hayranları tarafından sürekli sosyal medya üzerinden rahatsız edilen Başak Dizer, şu aralar da yaşı üzerinde yapılan tartışmalar nedeniyle oldukça rahatsız durumda.

Başak Dizer Kaç Doğumlu?

Özellikle geçtiğimiz günlerde 1980 doğumlu olduğunu söylediği iddia edilen Başak Dizer'in ortaya çıkan yeni bir fotoğraf ile birlikte daha büyük olduğunun öğrenilmesi Dizer'i hedef haline getirdi. Bu fotoğraf ile 2 yaş daha büyük olduğu öğrenilen Başak Dizer 1978 doğumlu.

Sosyal medya üzerinden pek çok farklı takipçi Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer için yaş konusunda eleştiri yaparken tüm eleştirilerin üzerine Başak Dizer sessizliğini bozdu. Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile bu iddialar ve eleştiriler hakkında cevap hakkını kullanan Başak Dizer, hiçbir zaman, hiçbir yerde yaşı hakkında herhangi bir açıklama yapmadığını ve gündemde yer alan 1980'li ifadelerini kullanmadığını söyledi. Başak Dizer eleştiri yapan kişilere bu açıklama ile sert bir çıkış yaptı.
 

mirinkirin

Doçent
Katılım
4 Temmuz 2016
Mesajlar
708
Reaksiyon puanı
358
Puanları
63
Milletin işi gücü yok bununla mı uğraşıyormuş :D
 
Üst