merhaba arkadaşlar. son birkaç aydır bilgisayar kasasından aşırı derecede ses çıkıyordu ve ara ara pc kilitleniyordu ben de sorunu kendim çözemeyeceğimi düşünüp vatan bilgisayarın teknik servisine götürdüm. bir hafta kadar sonra pc'yi geri almaya gittiğimde bana verdikleri raporda "uzun süre test edildi ve bir soruna rastlanmadı" gibisinden şeyler yazıyordu. bilgisayar genelde video izlerken/oyun oynarken kilitlendiğinden olsa gerek orada test edildiği zaman bu soruna denk gelmediler ve hiçbir düzeltme yapmadan geri gönderdiler. bilgisayarı geri aldığım günden beri neredeyse her gün bu kitlenmeleri yaşıyorum. işlem yaparken hiç olmadığı kadar kasması ve kasadan aşırı ses çıkması da cabası.
muhtemelen donanımsal bir sorun var diye düşünüyorum (üç kez format attım düzelmedi) ve bilgisayarın 1 yıl daha garanti süresi olduğundan değişim veya para iadesi isteme hakkım var ama yukarıda belirttiğim gibi adamlara durumu ispatlayamadığımdan tam bir çıkmazdayım
ne yapabliirim bu durumda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
muhtemelen donanımsal bir sorun var diye düşünüyorum (üç kez format attım düzelmedi) ve bilgisayarın 1 yıl daha garanti süresi olduğundan değişim veya para iadesi isteme hakkım var ama yukarıda belirttiğim gibi adamlara durumu ispatlayamadığımdan tam bir çıkmazdayım