Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Film beyenilsede ben tad alamadım o filmden.Kaç kere okudum seriyi bilmiyorum belkide çok büyük beklentilerle gittim.Haymitch rolü bence kötü oynanmıştı ve sanki ruh yoktu filmde tabii benim fikirlerim.Ama bir kitap severseniz bencede mutlaka okunması gereken bir seri Hunger Games.
Kitapdaki ruhu filme aktarmaya çalışsalar zaten oooo o film 5 saatte bitmez
Filmde olay yüzeysel geçiyor.
Muhtemelen önce kitap, sonra film izleyen filmi beğenmez haklıdır da.
Ancak benim gibi önce film sonra kitap okuyan filmi beğenir ama kitap bitince;
Moduna girer
Hunger Games filminde çok hata var. Aslından kopmalar var ama hak veriyorum 400 sayfayı mümkün değil 2.30 saate sığdıramazsın. Bir çok detay atlanır.
Kaldı ki film sadece Amerika da 700 milyon civarı hasılat etti bu demek oluyor ki çok çok başarılı oldu, bu demek oluyor ki Catching Fire çok janjanlı gösterişli olacak. Gerçi zaten oradaki arena çok şatafatlı emek ve para isteyen bir yer olmalı.
Ancak 3. film iyice mala bağlayacak düşüncesindeyim. Çünkü filmde de o isyan muhabbetleri falan Katniss karakterini 17-18 yaşında bir kızdan ziyade terörist gibi göründü gözüme
Hayatımda iki kitap tek okudum ikisinide çok beğendim ama ona rağmen kitap alışkanlığım artmadı okuduğum kitaplar şunlardı Suç ve ceza dostoyevski ve ince memed