Kitap Önerileri ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Mükemmel di ya açlık oyunlar serisi. Yakmayın bana verin o kitapları :P

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Film beyenilsede ben tad alamadım o filmden.Kaç kere okudum seriyi bilmiyorum belkide çok büyük beklentilerle gittim.Haymitch rolü bence kötü oynanmıştı ve sanki ruh yoktu filmde tabii benim fikirlerim.Ama bir kitap severseniz bencede mutlaka okunması gereken bir seri Hunger Games.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Kitapdaki ruhu filme aktarmaya çalışsalar zaten oooo o film 5 saatte bitmez :D

Filmde olay yüzeysel geçiyor.

Muhtemelen önce kitap, sonra film izleyen filmi beğenmez haklıdır da.
Ancak benim gibi önce film sonra kitap okuyan filmi beğenir ama kitap bitince;
yapma-bunu_310315.jpg

Moduna girer :D :D :D

Hunger Games filminde çok hata var. Aslından kopmalar var ama hak veriyorum 400 sayfayı mümkün değil 2.30 saate sığdıramazsın. Bir çok detay atlanır.
Kaldı ki film sadece Amerika da 700 milyon civarı hasılat etti bu demek oluyor ki çok çok başarılı oldu, bu demek oluyor ki Catching Fire çok janjanlı gösterişli olacak. Gerçi zaten oradaki arena çok şatafatlı emek ve para isteyen bir yer olmalı.
Ancak 3. film iyice mala bağlayacak düşüncesindeyim. Çünkü filmde de o isyan muhabbetleri falan Katniss karakterini 17-18 yaşında bir kızdan ziyade terörist gibi göründü gözüme :D :D

leonfrt

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hayatımda iki kitap tek okudum ikisinide çok beğendim ama ona rağmen kitap alışkanlığım artmadı :) okuduğum kitaplar şunlardı Suç ve ceza dostoyevski ve ince memed