Kitap bölümüne moderatör arıyoruz!

king87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Devletin cep telefonu ile kitap alma projesi vardı. Arıyordun ve kitabı evine getiriyorlardı ve kargo onlardandı. Yalnızca 1 yılda 83 kişi kullandı. Birisi de benim:D İkincisi de arkadaşım. Şimdi hep birlikte 5.adamı arıyoruz. Bu sezonun sonuna yetişir heralde.

---------- saat 20:45 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:49 eklenmişti ----------

Eee cevap gelmedi hala kim oldu:D
Projenin adi neydi? Hangi numarayi ariyordun? Hangi kitaplari alabiliyordun(devletin kendi yayinlari mi sadece?)

qwertyesk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok yogun olmasaydım (hem okul, hem iş) kesinlikle görev almak isterdim fakat yeterince ilgi gösterememkten korkuyorum. Seçilen arkadaşa yardımcı olmaya çalışacağım.

Okumuyoruz, okumuyoruz, okumuyoruz vesselam...

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
benden daha iyi arkadaşlar var kitap konusunda. Mod olan arkadaşa başarılar tebrikler

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Ne zaman seçilecek modlar?

paleokastro

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kitaplarla epey haşir neşirim ancak çok fazla vakit ayıramıyorum SDN foruma, ama sıkı takipçilerdenimdir. Moderatör olacak arkadaşı şimdiden tebrik ediyorum.

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar bu bölüm için bir çok uygun mod adayı var ama benim gönlüm Braveheart.fb'den yana .. Acaba söylesek Troy'a başlığa bir anket eklese bizde adaylara oy versek nasıl olur ? Gerçi iş biraz yerel seçimlere döner ama :D

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
peki mod belli olduktan sonramı açılır bu kitap bölümü yoksa bilgi verebilecek biri varmı :)

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
kortoz kitap bölümü açık şu anda.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
kitap bölümümüz açık zaten arkadaşlar

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Biriniz Olunda Canlandırın Şu Bölümü
Tavsiye Kitap İsteyeceğim Veya Bir Kitabı Tavsiye Edip Etmediğini Güncel Veya Tutmuş Bir Kitapla Kıyaslama Yapmanızı İsteyeceğim . Ünlü Yazarların En Son Kitaplarını Veya Çıkma Dedikoduları Yayılmış Kitap İsmini Ve ÖnBilgilerini İsteyeceğim

Bunları Ben Yaparım Diyen Kim Olursa Gönlüm Ondan Yana

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
normalda cok kitap okurum halada okuyorum ama zaman yok :D:D

ilerde mezun olursam ozaman anca :D

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Valla bu akşam açıklayacağız dediler ama halen cevap yok.

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Biriniz Olunda Canlandırın Şu Bölümü
Tavsiye Kitap İsteyeceğim Veya Bir Kitabı Tavsiye Edip Etmediğini Güncel Veya Tutmuş Bir Kitapla Kıyaslama Yapmanızı İsteyeceğim . Ünlü Yazarların En Son Kitaplarını Veya Çıkma Dedikoduları Yayılmış Kitap İsmini Ve ÖnBilgilerini İsteyeceğim

Bunları Ben Yaparım Diyen Kim Olursa Gönlüm Ondan Yana

valla doğru dedin usta bu saydıklarınla bir defasında uğraşmıştım hakikaten zor iş arkadaşımın kitap bölümüne bakıyordum hakikaten zor işti ama yapıyordum fakat ilgi azalmaya başlayınca bende bıraktım orayı...bunu yapabilcek biri olur inşallah :):thumbup1::blink:

---------- saat 00:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:25 eklenmişti ----------

kitap bölümümüz açık zaten arkadaşlar

pardon araştırma yapmadan yazdım kusura bakmayın hemen daldım içeri :):):):)

nikoteen

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Kitap aşıgı biri olarak ve günde 15 saat nette olan biri olarak kendimi en uygun aday görüyorum :D

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tarih alanında olabilirim. Tarihe sevgilimden daha çok düşkünüm. Eski devletler,savaşlar, vb.. gibi konular. Aşk,meşk işleri pek bana göre değil.

Ottomanzo

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Aslinda kitap benim ozel ilgi alanim (otomobiller gibi) ama burda kitap bolumu varmiydiya ? :$ hemen basliyayim calismaya :( ben goreve talibim ama gorev verilmese dahi orayi daha aktif hale getirmeye calisicam.(;

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ottomanzo, bence sen mod olup başına iş açma. Sen çalışkan bir insansın bize yol göstereceklerdensin bence.

Ottomanzo

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Kitap bolumune soyle bir goz attimda gercekten cok karisik paylasim yapilicak gibi bir durumda degil (simdi bir kitap paylasimi yapmam icin o kadar basligin altindaki mesajlari nasil okurum :S zira bazi kitap paylasimlari baslik baslik degilde bir baslik altinda toplanmis! )kimisi bir konu acmis ve o konunun altinda kitap paylasimi yapiyor bir baskasi ayri basliklar acmis harbiden karisik yani (:

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bende, moderatör seçilmiştir bi' tebrik edeyim dedim ama daha haber yok herhalde :D

nikoteen

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Bence yaş,siteye üyelik zamanı, günlük online süresi vs. gibi konular iyice bakılmalı..
Ama moderatör olmak istiyen kişilerede sanş verilmeli..
Sonucta burayı, ortamı sevmiş, siteye zaman ayıracak kişiler severek ben yaparım diyor..

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Evet kitap bölümü karışık:( Mod olursam 1 haftada düzeltmeyi düşünüyorum o bölümü. Ama aklımda bir iki soru var.:)

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Olursam görürsünüz.:D Olmazsam olana tavsiyede bulunurum:)

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
iyi ki bu konu gündeme gelmiş. nitekim kitap bölümü epey hareketlendi son günlerde. yoksa konu uyuyordu

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ilginiz için tsk.ler arkadaşlar.

moderatör olmak isteyen kişilere ö.m. ile bazı sorular yönettip. lütfen onları en kısa zamanda yanıtlayıp bana göndersinler.

sorulara verilen yanıtlara göre değerlendirme yönetimiz tarafından yapıldıktan sonra moderatörümüz ilan edilecektir.

tsk.ler