Kıskançlığım Var Ne Yapmalıyım

Reaksiyon puanı
120
Arkadaşlar baştan söyleyeyim, kız peşinde koşan biri değilim. Aksine bundan nefret ederim.

Ama hayatımın birçok ortamında, doğal seçilim olarak adlandırılan olayla karşılaştım. Yani güçlüler kazanır, zayıflar kaybeder. Erkek arkadaşlarım arkadaş ortamındaki kızları güldürüp eğlendirmeyi başarırken, aynı performansı ben sergileyemiyorum. Tekrardan söylüyorum, kız peşinde değilim veya sapık değilim. Ama hayvanlarda da görülen bu doğal seçilim olayı rahatsız ediyor beni. Ne yapmalıyım, ne etmeliyim. Lütfen tavsiye verin psikolojim bozuluyor artık.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Kendine bak, ağırbaşlı ol, cesur ol utangaç olma. Rahat hisset. Göz teması kur. Asla karşılıklı göz teması kurarken gözünü kaçırma. Fazla da bakma sapık gibi görünürsün. Gizemli ol. Sende anlam veremedikleri üstün bir şeyler sezsinler. Fırsatını bulduğun anda numarasını esprili bir şekilde istemekten ve arkaşaça gibi ama iki tarafın da arkadaşça olmadığını bildiğiniz bir buluşma ayarlamaktan çekinme.
Ayrıca kızlar değişiktir kimisi serseri işe yaramaz erkeklerden hoşlanabilir herkesin kendi tercihi, herkes seni sevmek zorunda değil. Sen yine de efendiliğinden ödün verme

Reaksiyon puanı
120
Kendine bak, ağırbaşlı ol, cesur ol utangaç olma. Rahat hisset. Göz teması kur. Asla karşılıklı göz teması kurarken gözünü kaçırma. Fazla da bakma sapık gibi görünürsün. Gizemli ol. Sende anlam veremedikleri üstün bir şeyler sezsinler. Fırsatını bulduğun anda numarasını esprili bir şekilde istemekten ve arkaşaça gibi ama iki tarafın da arkadaşça olmadığını bildiğiniz bir buluşma ayarlamaktan çekinme.
Ayrıca kızlar değişiktir kimisi serseri işe yaramaz erkeklerden hoşlanabilir herkesin kendi tercihi, herkes seni sevmek zorunda değil. Sen yine de efendiliğinden ödün verme
Peki benzer bir durum internet ortamında oluyorsa ?

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Peki benzer bir durum internet ortamında oluyorsa ?
İnternet ortamında da gizemli olunabilir. Seni çözmek istemesini sağlayabilirsin. Hep sen ona yazma, aynı sıklıkta onun da sana yazmasını sağlamaya çalış. Hakkında her şeyi anında anlatma bilmek isteyeceği gizemler bırak. Tüm soruları sen sorma ona da soracak soru bırak

MoMentS

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Kendini gösterme demiyorum fakat sen kendin ol yeter. Kimseyi de güldürmek zorunda değilsin.

Kızlar istedikleriyle muhatap olurlar her şeye gülüyorlar.

Reaksiyon puanı
120
Kendini gösterme demiyorum fakat sen kendin ol yeter. Kimseyi de güldürmek zorunda değilsin.

Kızlar istedikleriyle muhatap olurlar her şeye gülüyorlar.
Aslında, bazen bunu hissediyorum. Bir şaka yapıyorum komik değil ama gülüyorlar.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Sorsan aslında kimse kız peşinden koşmuyor ama bakıyorsun adamlara kıyafet gibi sevgili değiştiriyorlar.Sen ben onların peşinde koşmuyorum diyerek baştan kaybediyorsun zaten.Çünkü ben de öyle yaparak kaybettim.Sen öyle düşününce mesafeli kalıyorsun çünkü ister istemez.Kız arkadaşının olması gayet normal bişi ve bu olana kadar gerekirse kız peşinden koşman da normal birşey ayrıca zaten kendini geliştirdiğin sürece bir süre sonra onlar senin peşinden koşmaya başlıyor.

Reaksiyon puanı
120
Sorsan aslında kimse kız peşinden koşmuyor ama bakıyorsun adamlara kıyafet gibi sevgili değiştiriyorlar.Sen ben onların peşinde koşmuyorum diyerek baştan kaybediyorsun zaten.Çünkü ben de öyle yaparak kaybettim.Sen öyle düşününce mesafeli kalıyorsun çünkü ister istemez.Kız arkadaşının olması
images.jpeg
gayet normal bişi ve bu olana kadar gerekirse kız peşinden koşman da normal birşey ayrıca zaten kendini geliştirdiğin sürece bir süre sonra onlar senin peşinden koşmaya başlıyor.
Hocam eyvallah, Allah sizden razı olsun oldukça iyi bir tavsiye verdiniz. Resmen durumum yukarıdaki gibiydi

ozcevı

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Eğer kendine güvenin tamsa ve cesaretın varsa cekıngen olman senı etkılemez elındekılerle ıyı ısler cıkarmayı ögrenırsın. Karakterini iyi analiz et çok tutucu ve zor yanların varsa onları esnetmeyı ögren. Kendini farket kendını gözlemle.