Kişilerimde kayıtlı numaralar gözükmüyor

EminHsnv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Eski Samsung telefondan başka telefona keçdim. Diğer telefonda rehberde numara gibi değil direkt isimler gözüküyordu. Şimdi Redmi Note 7 kullanıyorum. SIM kartı taktım. Fakat isimler gözükmüyor. Sadece birkaç tanesinin ismi var. Kalanları yok. Whatsappdaysa baktığımda numara gözüküyor. Birkaç tane numaraya isim verdim fakat arama gelince yine numara gözüküyor. Sorun nedir?

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,905
Merhaba, muhtemelen yeni telefonunda rehber senkronizasyonu yapılmamış olabilir. Rehberi senkronize etmek için Google hesabını kullanabilirsin. Ayarlar > Hesaplar > Google > Senkronize edilecek öğeleri seç > Rehber'i açık olduğundan emin ol. Bu şekilde rehberin Google hesabına yedeklenir ve yeni telefonunda da görüntülenir.

EminHsnv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, muhtemelen yeni telefonunda rehber senkronizasyonu yapılmamış olabilir. Rehberi senkronize etmek için Google hesabını kullanabilirsin. Ayarlar > Hesaplar > Google > Senkronize edilecek öğeleri seç > Rehber'i açık olduğundan emin ol. Bu şekilde rehberin Google hesabına yedeklenir ve yeni telefonunda da görüntülenir.
Teşekkürler.Geldi hepsi