Bu konuyu okuyanlar

Helpman#?#

Öğrenci
Katılım
16 Mart 2020
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
22
Para kazanma linklerini kısalırsak nelerde paylaşırız paylaşırsak çok tiklanirmi
 

MrtAltg

Dekan
Emektar
Katılım
22 Şubat 2007
Mesajlar
9,830
Reaksiyon puanı
12,066
Puanları
113
Burası dahil büyük forumların çoğunda menfaat amaçlı kısa link kullanımı yasaktır. Mesaja eklediğinde büyük bir ihtimal forumdan uzaklaştırma yani ban lanma riski yüksektir. Forumların kulllanmama sebeblerinden bir tanesi de bu kısa linkerin nere gittiği belli olmadığı için güvenlik riski taşımasıdır.
 

KNMX

Dekan
Katılım
2 Temmuz 2017
Mesajlar
6,936
Reaksiyon puanı
3,747
Puanları
113
Aklına gelebilecek tüm sosyal medya platformlarında paylaşabilirsin. Ancak çoğu sosyal medya sitesi, para kazanma amaçlı kısaltılan linkleri algılayıp otomatik silebiliyor. Dolayısıyla kısaltılan linki tekrar farklı bir site aracılığı ile kısaltman gerekebilir (bitly gibi).
 

ContentWriter

Öğrenci
Katılım
5 Şubat 2016
Mesajlar
29
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Twitter, facebook gibi linklere tıklanma oranının yüksek olduğu sosyal ağlar olabilir. Yada o içeriği konu alan bir websitesi yaparsın ve insanları bir yere yönlendirirken kısalttığın linklere tıklamaya teşvik edersin. Bu iki yöntem en çok tercih edilendir. Forumlar da kullanılabilir ancak buna izin verilmiyor çoğu zaman. Ayrıca en çok kazandıran siteleri de tespit etmen gerekir: 2020'nin En Çok Kazandıran Link Kısaltma Siteleri

İnsanların en çok baktıkları alanları tespit et. Discord sunucuları, whatsapp grupları gibi topluluklarda tıklanma oranın yükselir ve çok kazanırsın. İlgi çekici bir ileti ile başarı kesin.
 

Son mesajlar

Üst