Kısa Mesajları Yedekleyin!

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Mobil cihazınızdaki mesajları yedeklemek ve ihtiyacınız olduğunda tekrar görüntülemek için bir uygulama arıyorsanız bu uygulamanın yeteneklerini görmelisiniz.

Python tabanlı oldukça küçük bir uygulama olan SmsBackUp, adından da anlaşılacağı üzere bir kısa mesaj yedekleme uygulaması. Kısa mesajları çeşitli kriterler ile yedekleyebilen uygulama, filtreleme özelliğini de beraberinde getiriyor.
smsbackup_haber1249461277.png

Tamamen ücretsiz bir uygulama olan SmsBackUpile mesajlarınızı hepsini tek bir dosya halinde yedeklemek yerine çeşitli ayrımlarla yedekleme işlemi yapabiliyorsunuz.
Kullanılışı oldukça kolay olan uygulamanın "All" seçeneği hiçbir kısıt gözetmeksizin tüm mesajları yedeklemenizi sağlıyor. "By Contact" seçeneği ile rehberden seçebileceğiniz bir kişi veya elle gireceğiniz bir numaradan gelen mesajlar filtrelenerek yedekleniyor. Uygulamanın bir başka güzel özelliği ise tarihsel yedekleme. Belirli bir tarihteki ya da belirli bir tarihten önceki ve sonraki mesajları yedekleyebileceğiniz bu seçenek ile yedekleme biraz zaman alabiliyor.
Tüm Symbian S60 3.sürüm cihazlarla sorunsuz çalışan uygulama Python tabanlı olması nedeniyle sadece Python'un Kurulu olduğu dizinde sorunsuz çalışabiliyor. Buradan uygulamayı indirebilirisiniz.
:: Kısa mesajlarınızı düzenli olarak yedekliyor musunuz?
Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net

candzh

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler işime yarayacak mesajları pc ye kopyalıyordum bununla daha kolay olacak.

Bende N70 var dosya bozuk uyarısı veriyor çalışmadı işime yarayacaktı bana uyacak böyle bir program varmı bilen varmı.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
kuruldu ama çalışmadı, pyhton ile ilgili olan herşeyi yüklemiştim aynı dizine de kurdum programı