KIS mi yoksa MSE mi?

Tscheslaw

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar normal bir ev kullanıcısıyım. Sistem koruması iyi ve performans açısından sağlıklı bir virüs programı yüklemek istiyorum. Windows 7 Professional x64 tabanlı işletim sistemi kullanıyorum. Elimde orjinal KIS 2010 var, ben bunu mu kurayım yoksa Microsoft'un ürünü olan Microsoft Security Essentials antivirüs programını mı kurayım ? Bu ikisi arasında kararsız kaldım. Başka antivirüs önerilerinizede açığım...:flowers:

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sistemli olarak KIS Güncel olarakda ESETİ değerlendiririm eğer sürekli pc başındaysan eset kullan derim Microsoft Security Essentials de bişey diyemem

setcom_2000

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kis 2010 kullanıyorum. mse yi boşver kis i kur derim. kasma problemlerin oluyorsa ram takviyesi yap. işlemcinin yeterli güçte olduğunu varsayıyorum.

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Orjinal KIS 2010 varsa hiç düşünmeden kur.Anladığım kadarıyla bilgisayarın iyi.Onun için çok kasma yapmaz ben kullanıyorum ve memnunum

Tscheslaw

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Sürekli bilgisayar başındayım. Eset'i düşünmüyor değilim ama yasal olarak kullanmak isterim. Bu yüzden ikisi arasında kaldım..

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Birinin bilgisayarına KIS 2010 kurdum. Bellekte crack vardı. Dolayısıyla virüs olarak gördü, sildi; ama ondan sonra sapıttı. Sürekli aynı dosya hakkında uyarılar verip bilgisayarda bir işlem yapmama izin vermiyordu. Belki de o bilgisayara has bir durumdu :) Bir kere daha şans vermek istiyorum. Şimdi 2007 kullanıyorum. 30 günde bir deneme süresini yenileyerek. :D

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Antivirüs yazılımlarını crack leyerek kurmak hiçbir işe yaramıyor zaten :).Deneme süresi kullanmak en iyisi :).

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
yahu kis varken hem de lisanslı msenin lafı mı olur...

musti38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende 3 gb ram core 2 duo 2.1 var kis 2010 da kasıyor özellikle oyunlarda. avira premium security suite tavsiye ederim bende hiç kasma olmadı.

Tscheslaw

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bende 3 gb ram core 2 duo 2.1 var kis 2010 da kasıyor özellikle oyunlarda. avira premium security suite tavsiye ederim bende hiç kasma olmadı.
Yabancı bir dilde ki programı kullanmak istemiyorum ama nedense programlar hep yabancıların. Made in Turkey istiyoruz..:clap:

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104

la de git hocam kafa mı?? buluyon adamla :D p4 (R) 3.06 2.5gb ram var ve win7 pro. kurulu benimkini kasmıyo yaw :DTır mı?? yürütüyonuz bu bilgisayarın üstünde anlamıyorum ki :D

autocad 2009 kullanırken bile kasmıyodu :D

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
kis kur bence. mse yi denedim ben bi halta yaramaz. virüslü olduğu apaçık belli olan programda virüs bulamadı mse. kis2010 iyi bence. bunun yanında eset de tavsiye ederim.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
la de git hocam kafa mı?? buluyon adamla :D p4 (R) 3.06 2.5gb ram var ve win7 pro. kurulu benimkini kasmıyo yaw :DTır mı?? yürütüyonuz bu bilgisayarın üstünde anlamıyorum ki :D

doğru söze ne denir

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13

bende kullandım kis 2010 ama kasma olayı maalesef diğer antivirüslerin çok üstünde. autocad ile bende denedim 3 gb. ram ve core 2, 2ghz hızındaki işlemci ile yanına bir de internet explorer açtınız mı aşırı yavaşlatıyor. Bende KIS tavsiye etmiyorum

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
zaten birisi ücretsiz birisi ücretli yazılım düşünme Kıs i kur

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Microsoft Security Essanlity yeterli güvenliği sağlıyor.MSE kullan

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
KIS kullan derim bende.Birde orjinalmiş.Hiç bekleme :)

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Antivirusler kisilerin kendi tercihleridir. Boyle bir konu actiginda her kafadan farkli sesler yukselir.Seninde dogal olarak kafan karisir.Antivirusler birer yazilim oldugundan,bilgisayarlarda dger yazilimlarla cakismalar yapabilir. Herkesin sistemi vasatin ustunde degildir,yada herkesin sistemi dort dortluk degildir. Antivirusu kurarsin sistemindeki bir dll dosyasini siler bu sistemine zarar verir. bu aslinda antivirusun sucu degildir.Bu senin windosunun eski oldugu manasina gelir.
Antivirus satin alacaksan herseyden once temiz bir windows kurduktan sonra antivirus kurulumunu yap.Her kafadan cikan sese aldiris etme.Bilirsinki herkes bazi seylerin fanatigi olabiliyor.Gonlunden hangisi geciyorsa onu satin alip kullan.
Ben kendi kisisel gorusumu sunayim genede. Windows 97 dahil o gunden bu yana bilgisayar kullaniyorum.cok sayida bilgisayar sahibi oldum.Bu gune dek yillar boyunca Kaspersky nin her surumunu kullandim.iddia ediyorum hic bir zaman bilgisayarima virus girdigi icin format atmadim.
Bol sans dostum

SERKANCANDAN

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kis kullanmanı öneririm bende.

Benim Kis 2010 bayadır bişey yakalamıyor. Nası bi bilinçli kullanıcı olduysam artık bütün zararlılardan uzak duruyorum. :)

En iyi güvenlik bilinçli olmaktır. :)

mucahid_293

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben de kis tavsiye ederim mse yeni yükledim bir ay denemeyi düşünüyorum sonra kis yükleyip mse nin bulamadığı virüs çıkacak mı diye test edeceğim:)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
MSE hiç denemedim ama win7 ultimate sistemde kıs 2010 kullanıyorum gayet başarlı Elinde orjinal KIS 2010 varmış bence başka program arama bence..