findukfaresi
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 73
puhhahhaha beşiktaşı evinde yendik dimi zorhak ![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Futbol kuralları usül kitapçığının 17. maddesinin c bendinin 3. fıkrasında net olarak şu ifade yer almaktadır:
"Bir futbolcu oyun kuralları haricinde rakip takıma dezavantaj sağlayacak şekilde 'oyun alanının, kale direklerinin, korner bayraklarının veya topun' herhangi bir kısmında değişiklik yaparsa ve hakem bu futbolcuyu gerektiği anda cezalandıramamış ve futbolcunun yaptığı değişiklik onarılmamışsa, bu futbolcunun takımı hükmen yenik sayılır..."
aynen bende onu yazacaktım şimdi..Bugün saha içinde olan olaylar maalesef üzücüydü. Bir Galatasaraylı olarak maçı üzülerek izledim. Amacım ortalığı karıştırmak değil yanlış anlaşılmasın;
Futbol kuralları usül kitapçığının 17. maddesinin c bendinin 3. fıkrasında net olarak şu ifade yer almaktadır:
"Bir futbolcu oyun kuralları haricinde rakip takıma dezavantaj sağlayacak şekilde 'oyun alanının, kale direklerinin, korner bayraklarının veya topun' herhangi bir kısmında değişiklik yaparsa ve hakem bu futbolcuyu gerektiği anda cezalandıramamış ve futbolcunun yaptığı değişiklik onarılmamışsa, bu futbolcunun takımı hükmen yenik sayılır..."
Blicanın sıkıstıgı zaman nasıl acızce neler yaptıgını herkes gordu..zavallım benım macı kazanmak ıcın yapmadıkları sey kalmadı... bu hallere bıle dustuler....
herseyden onemlısı sereflı bır takım olmak... kı bu onlar da yok..
İşte ben bundan besıktaslıyım en azından '' Sereflı '' bır takım tutuyorum...!!
şerefini gs ile yemek toplantılarında kupa paylaşıp maç satarken mi aldınBlicanın sıkıstıgı zaman nasıl acızce neler yaptıgını herkes gordu..zavallım benım macı kazanmak ıcın yapmadıkları sey kalmadı... bu hallere bıle dustuler....
herseyden onemlısı sereflı bır takım olmak... kı bu onlar da yok..
İşte ben bundan besıktaslıyım en azından '' Sereflı '' bır takım tutuyorum...!!
şerefini gs ile yemek toplantılarında kupa paylaşıp maç satarken mi aldın"
Sen de yemekteydin galiba sana ne verdiler süt kupası mışerefini gs ile yemek toplantılarında kupa paylaşıp maç satarken mi aldın"
Abi ligde Fener dışında tüm Klüpler şereflidir. Şerefli Başkan hakem odasına giremez..
yaşına veriyorum bu cümleniSen de yemekteydin galiba sana ne verdiler süt kupası mı![]()
Yaşıma ver tabi de, o zaman sen de sallama kupa paylaştırmışlar kulaklarınla mı duydun. Gazeteler yarın FB Messi'yi aldı dese ona da mı inanacaksın. Ciddiyet biraz.yaşına veriyorum bu cümleniheralde çok süt içirmişler sana
Hakem odasına girildiğini kendi gözünüzle gördünüz değil mi? Ordan burdan duyduğuna inanan halkımız var işte. Bu haberleri yapan gazeteler Türkiye'ye Ronaldinho'yu, Ronaldoyu, Drogba'yı, Eto'o'yu defalarca transfer eden gazeteler. Yani şeref yoksunu gazeteler. Bunların bu haberlerine mi inanıyorsunuz. Gülüyorum size.
güzel yapmışlar