Kırık klavye (Konuya bakın, ne anlatmak istediğimi anlarsınız)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar dün ikindi vaktinde bilgisayarımın dibindeki tam dolu kola bardağını tutamadığımdan dolayı kolayı dizüstümün klavyesine boca ettim. Gerekli işlemleri yaptıktan sonra kendi kendime (hiçbir bilgim olmadığı halde) bilgisayarı söktüm ve fazla güç uyguladığımdan bi yeri kırıldı. Fotoğrafını da koyacağım şimdi. O yeri içten yapıştırmayı düşünüyorum. Ne ile yapıştırsam daha güçlü olur? Ablamın silikon tabancası var elektrikli, onunla yapıştırsam sağlam olur mu? Ya da yapıştırmadan başka şekilde nasıl hallederim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Laptop şu an savaştan çıkmış bir halde. Touchpadi tam ayarlayamamışım, bazı harfler de yapış yapış ama canavar gibi çalışıyor bilgisayar. (Model: Asus K55V M)

7mvZRr.jpg

Konu başlğını biraz yanlış yazmışım. Yönetici arkadaşlar uygun bir başlık yazarsa sevinirim.

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Resme bakınca parçalar tam oturtulmamış gibi görünüyor. Kırık olsa parçalar yerli yerinde olsa havada durmaz basit bir japon yapıştırıcı tutar. Ama öyle yukarıya doğru kalkma durumu varsa zor biraz.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sen onu bi bilgisayarcıya götürsene , belki monte edemediğin yer vardır hemen yapıştırma son kez tamirci görsün

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Öncelikle geçmiş olsun.. Ben de ki bilgisayardan.. Silikon ile olmaz güçlü bir yapıştırıcı lazım. Yapıştırıcı başka yerlere bulasmamali yoksa tekrar acamayabilirsin parçalar yapışır. En iyisi bilgisayarciya götürmek

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Öncelikle geçmiş olsun.. Ben de ki bilgisayardan.. Silikon ile olmaz güçlü bir yapıştırıcı lazım. Yapıştırıcı başka yerlere bulasmamali yoksa tekrar acamayabilirsin parçalar yapışır. En iyisi bilgisayarciya götürmek
Teşekkür ederim, sanırım öyle yapacam başka çarem yok.