Buğra Y.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 36
Arkadaşlar dün ikindi vaktinde bilgisayarımın dibindeki tam dolu kola bardağını tutamadığımdan dolayı kolayı dizüstümün klavyesine boca ettim. Gerekli işlemleri yaptıktan sonra kendi kendime (hiçbir bilgim olmadığı halde) bilgisayarı söktüm ve fazla güç uyguladığımdan bi yeri kırıldı. Fotoğrafını da koyacağım şimdi. O yeri içten yapıştırmayı düşünüyorum. Ne ile yapıştırsam daha güçlü olur? Ablamın silikon tabancası var elektrikli, onunla yapıştırsam sağlam olur mu? Ya da yapıştırmadan başka şekilde nasıl hallederim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Not: Laptop şu an savaştan çıkmış bir halde. Touchpadi tam ayarlayamamışım, bazı harfler de yapış yapış ama canavar gibi çalışıyor bilgisayar. (Model: Asus K55V M)
Konu başlğını biraz yanlış yazmışım. Yönetici arkadaşlar uygun bir başlık yazarsa sevinirim.
Not: Laptop şu an savaştan çıkmış bir halde. Touchpadi tam ayarlayamamışım, bazı harfler de yapış yapış ama canavar gibi çalışıyor bilgisayar. (Model: Asus K55V M)

Konu başlğını biraz yanlış yazmışım. Yönetici arkadaşlar uygun bir başlık yazarsa sevinirim.