Kingston Flash Bellek NTFS Sorunu !

WrathChaos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, elimde 16 GB, şuan FAT32 ve sadece 4GB kullanabiliyorum.. ben bunu NTFS yapmak istiyorum, biçimlendirmede onu seçtiğimde " Biçimlendirilme tamamlanamadı. " deyip, hata verip bitiriyor.. Nasıl aşarım bu sorunu?

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bir de şunu dene bakalım
Başlat>çalıştır>cmd yaz. Komut sistemine gir. Buradan "convert Z: /fs:ntfs" yaz. Ama dikkat et bu koddaki büyük harfle gösterilen "Z" yerine kingston sürücüsüne atadığın harfi yazmalısın.Üstteki convert işlemi Z sürücüsü için. Bu arada ntfs ye çevirdikten sonra tüm dosyaların silinir.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
çin malı çakma flash disklerden birine denk gelmiş olabilirsin :)

WrathChaos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir de şunu dene bakalım
Başlat>çalıştır>cmd yaz. Komut sistemine gir. Buradan "convert Z: /fs:ntfs" yaz. Ama dikkat et bu koddaki büyük harfle gösterilen "Z" yerine kingston sürücüsüne atadığın harfi yazmalısın.Üstteki convert işlemi Z sürücüsü için. Bu arada ntfs ye çevirdikten sonra tüm dosyaların silinir.

hocam çok teşekkür ederim, oldu hata verdi ama yinede oldu.. Çok teşekkür ederim.

[MENTION=36192]freewill[/MENTION]

hocam sanmıyorum TR'den orijinal aldım :)

[MENTION=65949]SwateR[/MENTION]

Teşekkür ederim sizede.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben kingstondan 16 gb flash bellek aldım daha dün akşam ama bir türlü biçimlendirmio... okulda bilgisayar hocasınada gösterdim ama oda yardım edemedi bunu nasıl yaparım ????????????* :(((((

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
flashı taktıktan sonra birde windows disk yöneticisinden bak.
ordan biçimlendir.

olmadı cmd ye(yönetici modda)
diskpart
list disk
select disk X
(X: flash belleğin numarası)
detail disk X

yaz ve ordan belleğin boyut bilgilerine vs bak.
sonra da
format fs=NTFS quick compress yaz.
belki olur :)