şifrenin kaldırılıp sıradan usb haline gelmesi lazım ki boot edilebilsin. İşe yararmı bi denemek lazım şöyle bir şeyler anlatmışlar.
http://www.ehow.com/how_5553383_unlock-kingston-usb-flash-drive.html
Flash'a format atarsan içindeki şifreleme programı da silinir o zaman yapabilirsin bende de sandisk cruzer blade vardı onun şifreleme programını böyle sildim sitesinden gerektiğinde indirebiliyorsun zatenBurda nasıl şifre koyacağımı söylemiş o sistemi nasıl kaldıracağımı söylememiş ama :S
Flash'a format atarsan içindeki şifreleme programı da silinir o zaman yapabilirsin bende de sandisk cruzer blade vardı onun şifreleme programını böyle sildim sitesinden gerektiğinde indirebiliyorsun zaten
sifreyi unutma durumunda kullanman icin bisey yok mu? faktory reset denen linux bile kurtaramaz onu icinde nemli bisey yoksa servise ver yenisini versinler teknosa'dan aldiysan yeni veriyor hatta o sende kaliyor bende trancescend 4gb vardi teknosa'ya goturdum bozuldu dedim baktlar yeni sandisk cruzer edge 8gb verdiler fatura,garanti belgesi de yoktu confikerbelasi'na ozel durum degil...
turkce karakterler tatile gitti!
Benim sandisk cruzer blade'i biçimlendirdim içindeki program silindi ama tabi flashdaki dosyalarda gidiyor ama şifreleme programını silemeden bootable yapamazsınFormattan kastın biçimlendirmek mi ? Öyle ise olmuyor maalesef diskte silinmiyor şifreyi girmedende diskin içindekilere erişemiyorsun
Benim sandisk cruzer blade'i biçimlendirdim içindeki program silindi ama tabi flashdaki dosyalarda gidiyor ama şifreleme programını silemeden bootable yapamazsın
Öyle yaptım sorun çıkmadı isoyu yazıp hemen boot edebildimTamam öğret bize nasıl siniyor sağ tık biçimlendir mi yaptın ne yaptın![]()
Öyle yaptım sorun çıkmadı isoyu yazıp hemen boot edebildim
Garipmiş acaba donanım tabanlı şifreleme filan mı kullanıyor normalde format atınca gitmesi gerekirBu farklı içindeki yazılım silinmiyor