Kingston DataTraveler 8 GB boot olmuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar resimleri incelerseniz sorunu anlarsınız ben bunu boot etmek istiyorum biostan diğer flash belleklerim oluyor ama bu olmuyor parola koruması olduğundan bunu nasıl halledebiliriz şimdiden teşekkürler

eKXwPyO.png

pb3KJdr.png

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bunun çözümünü bende merak ediyorum bilen arkadaşlar söylesin ama çok denedim araştırdım bulamamıştım

Reaksiyon puanı
2,148
kaldırılmıyor mu?
disk yönetiminden çift disk olarak mı gözüküyor alet?

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Burda nasıl şifre koyacağımı söylemiş o sistemi nasıl kaldıracağımı söylememiş ama :S
Flash'a format atarsan içindeki şifreleme programı da silinir o zaman yapabilirsin bende de sandisk cruzer blade vardı onun şifreleme programını böyle sildim sitesinden gerektiğinde indirebiliyorsun zaten

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Flash'a format atarsan içindeki şifreleme programı da silinir o zaman yapabilirsin bende de sandisk cruzer blade vardı onun şifreleme programını böyle sildim sitesinden gerektiğinde indirebiliyorsun zaten

Formattan kastın biçimlendirmek mi ? Öyle ise olmuyor maalesef diskte silinmiyor şifreyi girmedende diskin içindekilere erişemiyorsun

Reaksiyon puanı
16,128
sifreyi unutma durumunda kullanman icin bisey yok mu? faktory reset denen linux bile kurtaramaz onu icinde nemli bisey yoksa servise ver yenisini versinler teknosa'dan aldiysan yeni veriyor hatta o sende kaliyor bende trancescend 4gb vardi teknosa'ya goturdum bozuldu dedim baktlar yeni sandisk cruzer edge 8gb verdiler fatura,garanti belgesi de yoktu confikerbelasi'na ozel durum degil...
turkce karakterler tatile gitti!

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
sifreyi unutma durumunda kullanman icin bisey yok mu? faktory reset denen linux bile kurtaramaz onu icinde nemli bisey yoksa servise ver yenisini versinler teknosa'dan aldiysan yeni veriyor hatta o sende kaliyor bende trancescend 4gb vardi teknosa'ya goturdum bozuldu dedim baktlar yeni sandisk cruzer edge 8gb verdiler fatura,garanti belgesi de yoktu confikerbelasi'na ozel durum degil...
turkce karakterler tatile gitti!

İzlandadan hediye geldi :S benim kastettiğim taktığım gibi şifre falan sormaması tak kullan istiyorum onu nasıl kaldırıcam

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Formattan kastın biçimlendirmek mi ? Öyle ise olmuyor maalesef diskte silinmiyor şifreyi girmedende diskin içindekilere erişemiyorsun
Benim sandisk cruzer blade'i biçimlendirdim içindeki program silindi ama tabi flashdaki dosyalarda gidiyor ama şifreleme programını silemeden bootable yapamazsın

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Benim sandisk cruzer blade'i biçimlendirdim içindeki program silindi ama tabi flashdaki dosyalarda gidiyor ama şifreleme programını silemeden bootable yapamazsın

Tamam öğret bize nasıl siniyor sağ tık biçimlendir mi yaptın ne yaptın :D

appmobile55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bosuna ugrasma, bendede verbatim secure data usb var hediye gelmisti. Ve internete baktiginda bunlarda ozel cip var yani bunu kaldirman imkansiz.