Eχe.CuƬioη;1161524 dedi ki:BAK İLERDE LAZIM OLUR SÖYLEMEDİ DEME !!!
![]()
Yokk beeee maksat geyiklik işteBu ne ya flash kapağı ayrımı satılıyor...
Bu ne ya flash kapağı ayrımı satılıyor...
Toshiba'yı almayı düşünüyordum Ancak birçok kişinin yorumuna baktım Memnun değillermiş. Özellikle hız konusunda. Ayrıca; NTFS olarak biçimlendirmeye izin vermiyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Siz daha iyi bilirsiniz.
Ayrıca;
Neden 8 GB ürünleri tavsiye etmiyorsun? Bunlar daha kullanışlı değil mi? Birkaç sene sonra 2 GB'tın yerine geçecekler.
Link verir misin ?Vatan Computer' da günün fırsatı flash bellekte
16 gb sandisk backup u3 cruzer 59 tl ( world'e 6 taksit)
keyloger hocam;
gönder bana linki
Allah Allah
Allah Allah
Ben gündüz baktım,78 tl yazıyorduhatta link verdim 2. sayfaya
ne ara indirime girdi anlamadım
Neyse Cumartesi günü alırım bundan.Beğendim
hoş duruyor.
Demesi kolayPeter bak benim dediğim üründen al sahibinden.com da 90 liraya var biraz bakarsan görürsün. Kaçırma derim.Pişman olmazsın...
Demesi kolay![]()
babamdan kredi kartını alamadım :laugh::laugh:
Kington - 8 GB
![]()
İnternetten alırsan 32 TL, diğer türlü 37 TL. --> http://www.bimeks.com.tr/urun/1021/100845/kingston-8gb-usb-memory-dti-8gb-.aspx
36 TL --> http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=37250&ad=KiNGSTON-8-GB-Usb-Veri-Depolama
44 TL --> http://www.teknosa.com/Cultures/tr-..._TASINABILIR_BELLEK881&CS_Catalog=_BILGISAYAR
Ben yıl 2005te webtasarımından kazandığım ilk parayla o günün parasıyla 50liraya 256 mb Kingston bellek almıştım. Bir arkadaşım bir yılbaşı gecesinin sabahında uyku sersemi basarak kırmıştı.Elinde temiz kullanılmış olan varsa pm atsın, hiç kaçırmam alırım.
![]()
Ondan sonra flash belleklere küstüm 2-3 yıl boyunca flashım olmadı. Sonra 8gb'lık bellekler 40dan aşağı bulunmazken, bir kampanyada hemde sandisk'i 30a bulunca aldım. Arkadaşlar, ben flash bellek aldım diye parti düzenledi.
Eee bilgisayar mühendisliği okuyup belleksiz dolaşınca olay oluyor.Şimdi bunu kalkıp sana verirsem beni öldürürler.
![]()
Bunu okuyunca kendimi buldum. Aynı bellekten bende almıştım 2005 yılında.O zamanlar bunların 2. elleri de satılıyordu kadıköyde,512 mb lar 80-90 arası idi 1 gb her yerde bulunamıyordu zaten.uzun pazarlık sonucu 46 liraya almıştım 256 mb ikinci el.Sonra birgün kasada takılı iken birisi çarptı ve uc kısmı hafif oynamaya başladı ve dış kasa dağıldı.Çok üzülmüştüm,dış kasasını çıkarınca ufacık bi kısım kaldı ,yaklaşık 6-7 ayda öyle kullandım.Tabii takarken ucunu sabitleyip takmaya çalışıyordum.Sonra bi arkadaşa bilimsel inceleme yapması için verdim.Bi nevi organ bağışı gibi düşünmüştüm
![]()
2 sene kadar flash bellek kullanmadım ,4 ay önce 8gb lık kingston ı 30 liraya aldım. Her ne kadar kapasitesi fazla fiyatı da daha ucuz olsa da diğerinin yerini doldurmuyor![]()
Hocam valla çok uğraştım ama şimdilik 16 gb'likten alıcam.Pardon ben kendim almaya direk alıştığım için hiç aklıma gelmedi.
Ama alttan gir üstten çık ikna et derim.![]()
Hocam valla çok uğraştım ama şimdilik 16 gb'likten alıcam.
Yarın vatan bilgisayarı bi ziyaret edicez artık![]()
320 gb WD düşünüyorum ama yazın alırım onuNakitim yok
![]()
![]()