Kinect Deneyimim

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
bekliyorum :P kinect geldi serkan'ın online olma süresi %200 düştü :mrgreen:

Haklısın Dance Central o kadar mükemmel bir oyun ki :mrgreen: :D bırakmamak elde değil.Arkadaşlar merak ettiğiniz bir oyun olursa hemen söyleyin bu hafta sonu inceleme videolarını çekeceğiz :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Haklısın Dance Central o kadar mükemmel bir oyun ki :mrgreen: :D bırakmamak elde değil.Arkadaşlar merak ettiğiniz bir oyun olursa hemen söyleyin bu hafta sonu inceleme videolarını çekeceğiz :)

vaktin olursa şu futbol oyunu varmış sanırım ona bi bakarsan iyi olur nası iyimi falan diye :)

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
vaktin olursa şu futbol oyunu varmış sanırım ona bi bakarsan iyi olur nası iyimi falan diye :)

Kinect Sport'un içinde bulunana football'mu :mrgreen: zaten sports'un tam incelemesini yapacaktık onu arada geçeriz :D hatta sana süpriz araya ortaya karışık bir şey yapacağım :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Kinect Sport'un içinde bulunana football'mu :mrgreen: zaten sports'un tam incelemesini yapacaktık onu arada geçeriz :D hatta sana süpriz araya ortaya karışık bir şey yapacağım :D

eyw iyi olur :D hadi durmak yok alayına kinect :mrgreen:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
ahahahaha olsun ya bekliyorum videoları :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
bi dışarı çıkıcam gelince izleyip yorumlarım :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Bu Ömer arkadaşın ne ilginç ve güzel ses tonun var..Dublaj için şahane bir ses:))İlk konuştuğunda odadan film sesi geliyor sandım

Ayrıca ömer iyi becermiş bu oynama işini..

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
serkan oyun için iyi olmuş ama sonuçta eleştirmem lazım :) biraz daha ciddi olursanız iyi olur konuşmalar falan ama yinede güzel olmuş devamını bekliyorum

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
serkan oyun için iyi olmuş ama sonuçta eleştirmem lazım :) biraz daha ciddi olursanız iyi olur konuşmalar falan ama yinede güzel olmuş devamını bekliyorum

Zaten Dance Central geyiği diye geçti video :D diğer videolar yarına yakında foruma dizi çevirmeyi bile düşünüyorum.Küçük forum sırları :mrgreen:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
hatta böyle bi oyun inceleme merkezi gibi bi site aç ordan devam edin :mrgreen:

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
hatta böyle bi oyun inceleme merkezi gibi bi site aç ordan devam edin :mrgreen:

O fikir zaten yakında devreye girecek :mrgreen: Hazırlık aşamasındayız :D ama forum dizisini düşünüyorum her hafta yeni bölüm evet modlar neler yaptı flaş flaş :D

kayaomer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba bu aynı zamanda ilk mesajım. Acaba Your Shape Fitness Evolved, Motion Sports, The Biggest Loser Ultimate Workout ve Kinect Joy Ride oyunlarını da deneyebilir misiniz? Acaba çok şey mi istiyorum:biggrin:

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Merhaba bu aynı zamanda ilk mesajım. Acaba Your Shape Fitness Evolved, Motion Sports, The Biggest Loser Ultimate Workout ve Kinect Joy Ride oyunlarını da deneyebilir misiniz? Acaba çok şey mi istiyorum:biggrin:

Yalnız iki tane fitness oyunu istediniz bende your shape:Fitness Evolved mevcut oynadım gayet güzel ama videosunu almadık daha.Yakında Joy Ride alacağım şuan elimde yok.Şuan sizin için sadece kinect sports,Kinect adentures ve yourshape'i deneyebilirim :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
konuyu hortlatma zamanı geldi :D nası gidiyor serkan ? hiç göremiyoruz buralarda seni :P acaba neden ? :mrgreen:

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
serkan slim mi kullanıyorsun?slim'e fw nerde attırabilirim?

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
bende de kinect yok ya castlevania lords of shadow takılıyorum bu aralar süper ha oyun :mrgreen:

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Serkaaaaaan Serkaaaaan o pc'deki Os ne öyle Serkaaaan Serkaaaann :D :D

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben amazon dan getirtecem türkiyede fiyatlar uçmuş ya :)