- Konuyu başlatan
bekliyorumkinect geldi serkan'ın online olma süresi %200 düştü :mrgreen:
Haklısın Dance Central o kadar mükemmel bir oyun ki :mrgreen:
bekliyorumkinect geldi serkan'ın online olma süresi %200 düştü :mrgreen:
Haklısın Dance Central o kadar mükemmel bir oyun ki :mrgreen:bırakmamak elde değil.Arkadaşlar merak ettiğiniz bir oyun olursa hemen söyleyin bu hafta sonu inceleme videolarını çekeceğiz
![]()
vaktin olursa şu futbol oyunu varmış sanırım ona bi bakarsan iyi olur nası iyimi falan diye![]()
Kinect Sport'un içinde bulunana football'mu :mrgreen: zaten sports'un tam incelemesini yapacaktık onu arada geçerizhatta sana süpriz araya ortaya karışık bir şey yapacağım
![]()
eyw iyi olurhadi durmak yok alayına kinect :mrgreen:
ahahahaha olsun ya bekliyorum videoları![]()
serkan oyun için iyi olmuş ama sonuçta eleştirmem lazımbiraz daha ciddi olursanız iyi olur konuşmalar falan ama yinede güzel olmuş devamını bekliyorum
hatta böyle bi oyun inceleme merkezi gibi bi site aç ordan devam edin :mrgreen:
İlk konuştuğunda odadan film sesi geliyor sandım
kardeş eyvallah ses tonum için fakat hangi cümlemi film sesi olarak algıladın???
Merhaba bu aynı zamanda ilk mesajım. Acaba Your Shape Fitness Evolved, Motion Sports, The Biggest Loser Ultimate Workout ve Kinect Joy Ride oyunlarını da deneyebilir misiniz? Acaba çok şey mi istiyorum:biggrin:
serkan slim mi kullanıyorsun?slim'e fw nerde attırabilirim?
konuyu hortlatma zamanı geldinası gidiyor serkan ? hiç göremiyoruz buralarda seni
acaba neden ? :mrgreen:
serkan slim mi kullanıyorsun?slim'e fw nerde attırabilirim?
bende de kinect yok ya castlevania lords of shadow takılıyorum bu aralar süper ha oyun :mrgreen:
Serkaaaaaan Serkaaaaan o pc'deki Os ne öyle Serkaaaan Serkaaaann![]()
![]()
ben amazon dan getirtecem türkiyede fiyatlar uçmuş ya![]()