intel1111
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
arkadaşlar 2 ay önce bilgisayarımı yenilemiştim anakart ram harddisk ekrankartı herşey yepyeni sadece 2 aylıkKaynak: Wardom Kimsenin içinden çıkamayacağı bilgisayar sorunuve gigabyte g41m-combo anakartım var geçende mavi ekran hataları vermeye başladı ardından bilgisayar çok zor açılmaya başladı parentez içinde şunu açıklamam gerekir ki; onboard ekran kartı kullanıyorum herhalde onboard ekran kartı ısınıyordur diyerek eski ekran kartını taktım ondan sonra bilgisayar bios ekranı bile açılmadı ekran kartını söktükten sonrada bu durum devam etti ancak birkaç kere bios ekranı açıldı bilgisayar windows açılış ekranında donmaya başladı ancak sonradan bios ekranı yine açılmamaya başladı combo anakart kullandığımı söylemiştim ve bilgisayara takılı olan ddr3 rami söktüm eski sorunlu dd2 rami taktım ve bilgisayar anında açıldı saat gibi çalışmaya başladı ondan sonra anladım ki sorun ramde consairin teknik servisine gittim ramin yenisini verdiler eve büyük bir hevesle gittim yeni rami taktım bir baktım yine aynı sorun bilgisayar bios ekranı bile açılmıyor dd2 ram takıyorum çalışıyor ddr3 takıyorum bios ekranı bile açılmıyor bugün yine consair servisine gittim; değiştirdiğiniz bu ramde çalışmıyor dedim kontrol ettiler ram çalışıyor bunun sütüne ben bende çalışmadığını söyledim sağ olsunlar yine yeni ram verdiler eve geldim yeni rami taktım yine aynı bios ekranı bile açılmıyor sadece ekran kartı taktım başka hiçbirşey yapmadım ve bildiğim kadarı bir ekran kartı takıldı diye anakartın ddr3 ram slotu bozulmaz
lütfen yardım edin acaba bu sorunun sebebi nedir?
lütfen yardım edin acaba bu sorunun sebebi nedir?