Selamlar arkadaşlar bu problemi nasıl çözeceğim? Siz sormadan ben yaptıklarımı söyleyeyim çözüm odaklı gidelim. Sorunum BIOS ekraninda klavye ile herhangi bir işlem yapamıyorum.
Anakartim ASUS P5B anakart.
1)RAM'leri çıkarttım, yerlerini degistirdim teker teker denedim bilgisayarda herhangi bir problem göremedim.
2)BIOS pili ile BIOS'u 2 kez sıfırladım.
3)2 klavye ile (bir USB girişli bir de eski ps girişli) denedim çalışmadı.
BIOS'a girmek için delete tuşuna basınca algılıyor ancak BIOS içinde herhangi bir şey yapamıyorum (sağ sol yukarı aşağı F10 gibi tuşlar algılanmıyor)
Bilgisayarı başlattığımda normal bir şekilde açılıyor ve klavyeyi kullanabiliyorum.
Sorun hiçbir şekilde çözülmüyor. Farklı bios pilleri denedim. 2 farkli hdd ile windowsta denedim. Bunu çözene helal olsun cidden.
Anakartim ASUS P5B anakart.
1)RAM'leri çıkarttım, yerlerini degistirdim teker teker denedim bilgisayarda herhangi bir problem göremedim.
2)BIOS pili ile BIOS'u 2 kez sıfırladım.
3)2 klavye ile (bir USB girişli bir de eski ps girişli) denedim çalışmadı.
BIOS'a girmek için delete tuşuna basınca algılıyor ancak BIOS içinde herhangi bir şey yapamıyorum (sağ sol yukarı aşağı F10 gibi tuşlar algılanmıyor)
Bilgisayarı başlattığımda normal bir şekilde açılıyor ve klavyeyi kullanabiliyorum.
Sorun hiçbir şekilde çözülmüyor. Farklı bios pilleri denedim. 2 farkli hdd ile windowsta denedim. Bunu çözene helal olsun cidden.