Kimse Çözemedi bu sorunu

sahan2106

Asistan
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
457
Reaksiyon puanı
5
Puanları
18
İş yerımde 1000 den fazla PC var.Hepimiz tek merkeze bağlıyız (Aynı İP)

Soruna gelınce ben forumlarda yada web tabanlı oyunlarda yazı yazdığımda yolla cevapla tuşuna bastığımda ,eğer süre kısıtlaması yoksa o mesaj 3-4 kere yazılmış olarak peş peşe gidiyor.Süre kısıtlama varsa cevapla tuşuna bastığımda ... kadar süre beklemeden yenı bır cevap yazamasınız diyor.Oyun oynuyorsam daha berbat oluyor . yanı pc ir şekılde tek tıklamayı coklu olarak algılıyor. İşyerimde di tüm makınelerde gecerli bu. Ayrıca tüm tarayıcılarda durum aynı.

Burası bir teknoloji sitesi;belkı bir bilen cıkar.Çünkü başka yerlerde de değişik zamanlarda actım konuyu; ve kımse sebebini bulamadı.
 

NikeSteeL

Dekan
Katılım
13 Mart 2009
Mesajlar
8,421
Reaksiyon puanı
131
Puanları
243
Bir cafede de Böyle Bir Durum Vardı . Tamamen Antivirüslerle Temizlediler Sistemi Düzelmişti Sonra . Tam Hakim değilim Konuya ama IRCbot veya Autorun.inf Türü Virüsler bu olaya sebebiyet veriyolar .! Senin 1 kere yaptığın işlemi Tekrarlıyor . Bu Hijack raporu Al ve yayınla derim Öylede Bir bakalım
 

sahan2106

Asistan
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
457
Reaksiyon puanı
5
Puanları
18
İyide hadi benim makınede virüs var diyelım, diğer yüzlerce makınede de mi var :S
 

NikeSteeL

Dekan
Katılım
13 Mart 2009
Mesajlar
8,421
Reaksiyon puanı
131
Puanları
243
Aynı Ağdasanız Sende Olanın Diğer Makinelerde olmasıda Son Derece Normal . Veya Bir Ağ Virüsüde Buna Sebebiyet Verebilir.!
 
Üst