Kimse Çözemedi bu sorunu

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İş yerımde 1000 den fazla PC var.Hepimiz tek merkeze bağlıyız (Aynı İP)

Soruna gelınce ben forumlarda yada web tabanlı oyunlarda yazı yazdığımda yolla cevapla tuşuna bastığımda ,eğer süre kısıtlaması yoksa o mesaj 3-4 kere yazılmış olarak peş peşe gidiyor.Süre kısıtlama varsa cevapla tuşuna bastığımda ... kadar süre beklemeden yenı bır cevap yazamasınız diyor.Oyun oynuyorsam daha berbat oluyor . yanı pc ir şekılde tek tıklamayı coklu olarak algılıyor. İşyerimde di tüm makınelerde gecerli bu. Ayrıca tüm tarayıcılarda durum aynı.

Burası bir teknoloji sitesi;belkı bir bilen cıkar.Çünkü başka yerlerde de değişik zamanlarda actım konuyu; ve kımse sebebini bulamadı.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bir cafede de Böyle Bir Durum Vardı . Tamamen Antivirüslerle Temizlediler Sistemi Düzelmişti Sonra . Tam Hakim değilim Konuya ama IRCbot veya Autorun.inf Türü Virüsler bu olaya sebebiyet veriyolar .! Senin 1 kere yaptığın işlemi Tekrarlıyor . Bu Hijack raporu Al ve yayınla derim Öylede Bir bakalım

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İyide hadi benim makınede virüs var diyelım, diğer yüzlerce makınede de mi var :S

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Aynı Ağdasanız Sende Olanın Diğer Makinelerde olmasıda Son Derece Normal . Veya Bir Ağ Virüsüde Buna Sebebiyet Verebilir.!