Orası daha gelişmiş bir ülke. Biz ülkece zaten eğitim sorunu yaşıyoruz. Kimimiz matematiği doğru düzgün öğrenemiyor. Kimimizin yabancı dili kötü doğru düzgün konuşamıyor falan. Doğru düzgün eğitim sistemi olmadığından dolayı derslik sayısının fazla olması bir şeyi etkilemiyor.Başka ülkelerin başka eğitim sistemleri var bizim ülkenin sistemide değişebilir belki
belkide ülkemizin gelişimibizim elimizdedir?Orası daha gelişmiş bir ülke. Biz ülkece zaten eğitim sorunu yaşıyoruz. Kimimiz matematiği doğru düzgün öğrenemiyor. Kimimizin yabancı dili kötü doğru düzgün konuşamıyor falan. Doğru düzgün eğitim sistemi olmadığından dolayı derslik sayısının fazla olması bir şeyi etkilemiyor.
ailelere ve ögrencilere kendi haklarının olduğunu hatırlatmak lazım.Kısacası okumayan vatandaş sayısı arttıkça bunun zararı bizlere oluyor. Öğretmenlerin ellerinden de telefon hiç düşmüyor. gittikçe beter duruma gidiyoruz.
Önce insanlara okulun önemi ögretilmeli.Zaten okulda olmasa kendi başımıza bir şeyi araştırmak istemeyeceğiz. Başka ülkelerde o kadar çok sahipleniyor ki okulları ama bu bizim ülkemizde o kadar ilgi görmüyor. Bence eğitim alt yapısı iyileştirilmeli.
Zaten başlığın aksine okulun önemli olduğunu savunuyordumBu düşüncen ergenlikten kaynaklanıyor olabilir, okulun önemini sonradan anlayacaksın.
Zaten başlığın aksine okulun önemli olduğunu savunuyordum![]()
Kendi adıma konuşucak olursam ben okuldan sıkıldım ve okul hakkında değişiklikler olmasını istiyorum mesela 5gün tatil 2 gün okul olmasını isterdim... sizinde bunun gibi istekleriniz varsa buraya yazın.
trol amaçlı açmıştım ama insanlar ciddi cevaplar verince bende ciddi cevaplar vermeye başladım.Alttaki mesajda öyle görünmüyor ama![]()
trol amaçlı açmıştım ama insanlar ciddi cevaplar verince bende ciddi cevaplar vermeye başladım.![]()