Kimi Raikkonen Fuji'de rahatladı

maxxdump

Dekan
Katılım
2 Nisan 2008
Mesajlar
6,377
Reaksiyon puanı
6
Puanları
218
Yaş
40
Kimi Raikkonen, F2008'den maksimum performansı çıkarmakta sıkıntı yaşamasına rağmen yeniden ön sıralara dönmekten dolayı mutlu.



Dünya şampiyonu Fin sürücü, Japonya Grand Prix'ye ikinci cepten başlayacak. Bu, Haziran ayındaki Fransa Grand Prix'den bu yana Raikkonen'in ilk sıradan başlayacağı ilk yarış olacak.

Son dört yarıştan puansız ayrılan Ferrari pilotu, son aylardaki hayal kırıklıklarının ardınadn sıralamalarda yeniden güçlü bir pozisyon elde etmesinin rahatlatıcı olduğunu söyledi.

"Geri dönmek güzel. Hala istediğim noktada değilim" diyen Raikkonen araçtan da yüzde 100 memnun olmadığını ifade etti.

Raikkonen, "Bu sezon sıralamalar genellikle bizim için kötü geçti. Dolayısıyla yarışta hızlı olmak zorundayız. Yarın neler yapabileceğimizi göreceğiz. Çok çalıştık.
Yarışa başlamak için iyi bir pozisyondayım" dedi.

Takım arkadaş Felipe Massa'nın beşinci sırada kaldığı Raikkonen, son üç yarış öncesinde Lewis Hamilton'ın 27 puan gerisinde olduğunu ve kaybedecek bir şeyi bulunmadığını kaydetti.

Raikkonen, "Kaybedecek çok birşeyim yok. Dünya şampiyonluğunu kazanmaya çalışmak istiyorum. McLaren'a karşı kolay olmayacak fakat biz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Umarım yarın kazanmak için mücadele edebiliriz, kazanabilirsek hoş olur. Sezonun geriye kalan bu üç yarışını güzel sonuçlarla bitirmek istiyorum" dedi.


kaynak:http://www.turkiyef1.com/newsfull.asp?id=14209
 

regedit

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2007
Mesajlar
1,452
Reaksiyon puanı
1
Puanları
216
bence F1 ile haberler her hafta aynı başlık altında paylaşılma
 
Üst