Kilo alamıyorum!

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamam yaşım daha 16 ama 183 cm boyum var ve 57 kiloyum çok zayıfım üstüme giyecek bulamıyorum.Yemek seçme ve iştahsızlık hibi bir problem yok tiroidlerde sorun yada guatr çıkmadı.Bağırsaklarda parazit çıkmadı ama nedne kilo alamıyorum çözemiyorum.Yemek az yiyordursunuz demeyin yediğim yemeği başkaları görünce şaşırıyorlar sen nasıl kilo almıyorsun diye.Acaba sizin bir çözümünüz var mı?

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konumu şimdi gördüm kimse takmamış ya beni :D

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vuracaksin fastfoodun dibine oturup butun gun dizi izleyeceksin. Bir de aktarlarda istah acici kurler yapiyorlar bir ugra istersen 😌

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vuracaksin fastfoodun dibine oturup butun gun dizi izleyeceksin. Bir de aktarlarda istah acici kurler yapiyorlar bir ugra istersen 

Asla fastfood yemem veya cips kola yapmam kilo alamıyorum ama sağlığımıda sokakta bulmadım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Vuracaksin fastfoodun dibine oturup butun gun dizi izleyeceksin. Bir de aktarlarda istah acici kurler yapiyorlar bir ugra istersen 
Hiç bir faydası olmuyor, denendi :D

Son 2 haftadır düzenli yemek yiyorum mesela saat 9 da kahvaltı, öğlen 1 gibi öğlen yemek yiyorum, saat 4 gibi atıştırmalık birşeyler yiyorum, akşam 6-7 gibi akşam yemeği yiyorum son 2 haftada etrafımdakı herkes kilo aldığımı söylüyor her gün aynı saatte yemek yiyorum sende denemelisin,

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hiç bir faydası olmuyor, denendi :D

Son 2 haftadır düzenli yemek yiyorum mesela saat 9 da kahvaltı, öğlen 1 gibi öğlen yemek yiyorum, saat 4 gibi atıştırmalık birşeyler yiyorum, akşam 6-7 gibi akşam yemeği yiyorum son 2 haftada etrafımdakı herkes kilo aldığımı söylüyor her gün aynı saatte yemek yiyorum sende denemelisin,

Teşekkürler yardımcı olduğunuz için deniyeceğim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kilo aldırıcı supplementler var tavsiye ederim

Bilmediğim şeyleri almak istemiyorum ama araştıracağım.

asascar44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşş Aynı durumdayız bende 184 62 kiloyum :D Kilo alamıyorum yaş 21 alabilirsen paylaş bende deneyeyim

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kardeşş Aynı durumdayız bende 184 62 kiloyum :D Kilo alamıyorum yaş 21 alabilirsen paylaş bende deneyeyim
Ben de aynı durumdaydım öğrenci hali düzgün beslenip uyuyamıyordum benimki o yüzdendi ama size bildiğim önerileri vereyim. Yemek yedikten en geç 2-3 saat sonra uyuyun, sabah kalkınca direk yemek yiyin. Ana öğünlerde içecek ve su yoğun yiyecek(domates,salatalık,karpuz) tüketmeyin, yemek yedikten sonra tüketin. Un, işlenmiş şeker ve basit şeker tüketmeyin. Karbonhidrat olarak pirinç, patates gibi yiyecekler, protein olarak tavuk, yoğurt, kepekli ekmek vb yiyecekler yiyin. Eğer bu şekilde ve düzenli beslenirseniz kilo almakla kalmaz kan değerlerinizi de düzene sokarsınız.

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de aynı durumdaydım öğrenci hali düzgün beslenip uyuyamıyordum benimki o yüzdendi ama size bildiğim önerileri vereyim. Yemek yedikten en geç 2-3 saat sonra uyuyun, sabah kalkınca direk yemek yiyin. Ana öğünlerde içecek ve su yoğun yiyecek(domates,salatalık,karpuz) tüketmeyin, yemek yedikten sonra tüketin. Un, işlenmiş şeker ve basit şeker tüketmeyin. Karbonhidrat olarak pirinç, patates gibi yiyecekler, protein olarak tavuk, yoğurt, kepekli ekmek vb yiyecekler yiyin. Eğer bu şekilde ve düzenli beslenirseniz kilo almakla kalmaz kan değerlerinizi de düzene sokarsınız.

İnşallah deniyelim bi ama ben sürekli koşuya felan çıkarım suyu fazla tüketirim fazla efor harcarım napıcaz :D

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Etli ürünleri bol ye bak yağlı demiyorum fast food demiyorum

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İnşallah deniyelim bi ama ben sürekli koşuya felan çıkarım suyu fazla tüketirim fazla efor harcarım napıcaz :D
Su içmeyin demiyorum zaten yemek yerken veya yemekten hemen önce içmeyin. Ne kadar kalori yaktığın benim için önemli değil ben miktar vermedim zaten onu kendin ayarlayacaksın.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bende kilo alamiyorum. Yas 15 175 boy 53 kiloyum tig felan diyorlar. Herkesten cok yemek yiyorum ama metabolizma bugatti gibi yedigim vucudda durmuyor her ay bir kilo aliyorum en fazla