Kill Amvo Virus!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _taha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
_taha: Bu biraz zor :devil2:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Elbet birgün kazanacaz diyorsun ama yükünüz ağır kardeş :rolleyes:
Sizlere bu yolda başarılar:dirol:
Belki pardus ekibinden ayrılmış olabilirsin. Ancak bu senin fikrin: Biz burada linuxu daima iyiye kılacağız.Çalışacağız,Erimek yok bizde.Windowscu kardeşler oradan izlesin :D

dyurttas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende işe yaradı.Teşekkürler...

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Konu kill-amvo ama linux'u babasının malı gibi sahiplenen arkadaşlar sayesinde linux başlığına dönmüş helal valla :D:D

Ben çok faydasını gördüm bu ufaklığın, çoğu zaman dertten kurtardı beni. Tavsiye ederim.

mustafaguner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows7 64 bit kullanıcısıyım? amvo virüsü var nasıl temizleyebilirim?

---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:56 ----------

windows7 64 bit kullanıcısım amvo virüsü nasıl temizyelebilirim?

Qzey

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Önce PC'de yüklü olan 40 tane Anti-virus programını kaldırıyorsun.
Sonra ücretsiz olarak buradan yüklemeni yapıyorsun, bir daha da böyle dertlerin olmuyor.

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Önce PC'de yüklü olan 40 tane Anti-virus programını kaldırıyorsun.
Sonra ücretsiz olarak buradan yüklemeni yapıyorsun, bir daha da böyle dertlerin olmuyor.

Kill amvo herkesin işine yarabilecek ufak bir fix yazılım. Antivirüse para veremiyorsanız ücretsiz olarak microsoftun verdiği likte antivirüs programını kullanıyorsunuz(arkadaşın verdiği linkten ulaşabilirsiniz) ve normal bir kullanıcı için pekte sıkıntınız artık olmuyor. Lisanslı programlardan şaşmayın. cracklilerle bir yere varılmaz bilgisayarınızı daha da tehlikeye atabilirsiniz. Konuyu biraz hortlatmış gibi olduk ama online olmazsak böyle olur işte :D

mhmtshn101xx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuyu hortlatıyorum çok özür dilerim.
arkadaşlar verilen .vbs uygulamasını çalıştırdım. çok güzel tamam felan bastım.
shift delete yazısı geldi. PC temizlendi denildi.
Güzel bi şekilde gizli klasörler cart-curt da görünmeye başladı.
Fakat autorun.inf silinmemiş, autorun.inf nin içinde yazılanları okudum . aşşağı yukarı hlxqto.exe dosyasını açıyor. zaten yerel disk d ' de bu hlxqto.exe dosyasıda gizli bir biçimde var.
sil dediğimde erişim engellendi diyor.

arkadaşlar gizli klasörleri gör olayım halloldu tamam, ama bu amvo lar silinmiyor !! görev yöneticisini öyle bir engellemişler ki gpedit.msc den hallediyorum gene engellenmiş oluyor. görev yöneticime hiççç ama hiççç ulaşamıyorum.

yıl oldu 2013 :D yokmu şu virüsün adam akıllı çözümü ? Avg Free 2013 kullanıyorum. Ama o da çözüm değil.

2 Flash Disk'im , 1 Harici Hardisk'im ayrıca bu virüsleri taşımaya başladı, bi yazılım lazım ki flashlar felan da temizlenmesi lazım bu .vbs işe yaramıyor malesef...