Kilitçi Başı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
İşi sadece kilit vurmak olan ve bunu kendine bir görev olarak benimsemiş bilgi ve içeriğe önem vermeyen, sadece kendi egosunu düşünen, paylaşım mı o da neymiş felsefesini şiâr edinen yegane insan "PC MERAKLISI".
Evet SDN 'de böyle bir şahısa mod yetkisi vermişler. :D
O da bunu canının istediği gibi kullanıyor. Yasakçı zihniyete salt bir örnek. Hayırlı işler... Aynen böyle devam...

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Değerli üyemiz forumumuzda hiçbir moderatörümüz gereksiz yere konu sonlandırma yapmamaktadır.

Gereksiz yere sonlandırıldığını düşündüğünüz bir konu var ise lütfen link yollamanızı rica ederiz gerekli inceleme yapılır.

Sevgilerle.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Kardeş PC MERAKLISI bi başlık açmış zaten o konularla ilgili ve haklı olarak da burdan paylaşalım diyo, ve ayrıca kilit koyduğu konuya iyi bir açıklama yapmış :)
Olabilir böyle şeyler kabullenmek lazım , şimdiye kadar en az 20-30 kilit yedim ben hiç sesim çıkıyor mu :(
Ki yine dediğin abaşlıklar da yararlı başlıklar bunları da PC MERAKLISI'na özel mesaj atarsan paylaşım başlığındaki ilk mesaja eklerim diyor zaten bu kadar büyütme bence !

uyku21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peter ve PC MERAKLISI konuları genelde alıntı oluyor ya veteknoloji yada pclabs

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
megatron arkadaşım farkındasın ki sabit başlıgımız var ve bi konu açılmışsa 2. cisinin açılmaması gerekir ki bu konuda bi çok konu açılmış ben veya diğer mod arkadaşlar tafından kilitlenmiştir

1. konu tema konusundan çıkıp win 7 upload konusuna döndüğü için(link verilmeye başlanmış)kilitlendi
2. konu sabit başlık olup ve konu sabit olmasa bile bi konun 2. cisi açılamayacağı için kilitlenmiştir

bi kilidin bu kadar uzatılması ilginç doğrusu

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
1. Konu tema konusu değildi arkadaşın isteği üzerine TR temasını upload edip paylaştım. Konu Win7 upload konusuydu.

2.Konu sabit başlık olabilir ama şimdiye kadarki paylaşımların hiçbiri Orj.Win7TR değildi. Yani burdan şunu anlıyorumki konunun içeriğinin öneminin bi anlamı yok. Tamam konuyu taşımışsın genel win7 başlığına ama o konuya girince inan hangi linkten neyi seçip indireceğimi ben bile anlamakta zorlanıyorum. Neyse bu konu fazla uzadı. Forum sizin tabi istediğiniz gibi davranmak en doğal hakkınız.
İyi geceler herkese...

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bu konuyu Kitleyemezlerde kolay kolay :mrgreen:
Pc meraklısı bence hiç kitleyemez gaz vermek gibi olmasın :devil:

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Peter ve PC MERAKLISI konuları genelde alıntı oluyor ya veteknoloji yada pclabs
Belirli sitelerden alıntılarımız yasaktır
Benim attığım kilitler ya kaynak belirtilmemesi üzerine yada alıntı yapılması yasak siteler üzerinedir ...
Bunun dışında herhangi bir presedüre uymadığınız taktirde kilit atıyoruz ...
Pc Meraklısının konusuna geldiğimizde ;
1.Kilidinde gerekli uyarıyı nazikçe yapmış
2.Kilidinde aynı şekilde uyarıda bulunarak konuyu kilitlemiş

Ayrıca arkadaşlar herhangi bir kilit yediğinizde bunu gurur meselesi yapmayın
Yeri geliyor bizde kilit yiyoruz,hatta kendi konularımızı kilitliyoruz
Ama herhangi bir gurur meselesi yapıpta "tüh benim konumu kilitlemiş sen görürsün" demiyoruz
Ayrıca konuyu fazla büyütmeden tartışma yaratmadan çözelim
Bunda bir şey yok konu kilitlenmesi normaldir
Tartışma çıkarıcı - tartışmaya sebep verici cümleler kurmadan olayı burada çözelim
Ayrıca arkadaşlar bu mesajıma güvenerekten tartışmada yaratmayalım
yok o onu dedi yok nu bunu dedi meselesi olmasın aramızda

+ Mesajımda da kimseye kasti olarak konuşmadım altına sığınarak tekrar belirtiyorum tartışma yapmayalım

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
evet peter haklı bu kilit meselesi neden bu kadar uzuyo anlamıyorum

hatta ben bugün kilit yedim çok uzun zamandır kilit atılmamıştı benim konularıma ki peterde kendi konusuna bile kilit atmıştır bunda ne var anlamıyorum altı üstü bi kilit

kilit değil gurur meselesi oldu

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Şİmdi doğruyu söylemek gerekirse konu açılmışsa önceden
kilit yemesi doğal tabi forumlar böyle işler.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ama şunu merak ediyorum 3 yıl önce açılan bir haber konusunu(türk yapımı yeni bir uçak diyelim)şimdi bugün açtılar aynı şekilde sadece birkaç şey değişmiş işte neredeyse yapılacak falan bunun gibi konuların ben kilitlendiğini gördüm ya niye kilitliyonuz belki sonradan üye olan birisi görecek hatta onun yararına olacak ben bu eski konuların tekrar açılması yüzünden atılan kilitlere karşıyım 6 ayda bir isteyen kişi aynı konuyu tekrar gündeme taşırsa yeni bir konuyla sonradan üye olanlar da o konudan faydalanabilir o konuya bakabilir falan diye düşünüyorum.Yoksa adam konu dışı bölümüne girip ilk sayfadan başlayıp son sayfaya kadar bakacak mı konulara bakiyim diye gündeme taşısınlar tekrar açılsın ama kilit vurmayın ne olacak ki.Ama dediğimi tekrar konu açılışını en iyisi 8 ayda bir yapın istemeyen de o konuyu açmasın 8 ayda 1 açılsın bence ama.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
İşi sadece kilit vurmak olan ve bunu kendine bir görev olarak benimsemiş bilgi ve içeriğe önem vermeyen, sadece kendi egosunu düşünen, paylaşım mı o da neymiş felsefesini şiâr edinen yegane insan "PC MERAKLISI".
Evet SDN 'de böyle bir şahısa mod yetkisi vermişler. :D
O da bunu canının istediği gibi kullanıyor. Yasakçı zihniyete salt bir örnek. Hayırlı işler... Aynen böyle devam...

sayın üyemiz,
öncelikle bir mod. arkadaşımı hedef gösteren ve küçümseyici konuşmalarınızdan ötürü sizi uyarmak zorundayım. hiç bir mod. arkadaşımı bu şekilde hedef gösterip rencide etmenize izin vermem.

SDN ekibi olarak mod. yetkilendirmelerinde çok dikkatli ve titiz davranmaktayız. Tüm mod. arkadaşlarım bulundukları yeri bilgi ve kültür düzeyleri bakımından hak ederek bu göreve getirilmişlerdir.

Ayrıca mesajlarınıza ve açmış olduğunuz konulara haksızlık edildiğini düşünüyorsanız tüm ekibimiz hakkında şikayetlerinizi belirtebilirsiniz (bunla ilgili açılmış olan konular mevcuttur,hergün kontrol edilmektedir bu bölümler)

Son olarak Şikayetçi olduğunuz mod. arkadaşımın kitlemiş olduğu size ait konulara baktım, haksız bir uygulama söz konusu değildir. Eğer Forum Kurallarmızı daha dikkatli okursanız sizde farkına varacaksınızdır.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Hep siz mi koycaksınız kilidi deyip şuraya koca bir kilit koyardım ama Uyarı alacağımı bildiğim için yapmıyorum :D
Siz yine de yaptım sayın :mrgreen:

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hep siz mi koycaksınız kilidi deyip şuraya koca bir kilit koyardım ama Uyarı alacağımı bildiğim için yapmıyorum :D
Siz yine de yaptım sayın :mrgreen:
ilahi sen... çok güldüm vallahi :D:D:mrgreen::stuart:
asma%20kilit%2003.jpg

Konu kilitlenmiştir !!!

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Kilit yetmez pranga lazım..

Konu Prangalanmıştır:)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Yok romantik arkadaşım..Modluk bizi bozar.Şimdi özgürüm kafama göre takılıyorum.Mod olup herkesin derdini çekeceğime üye olurum modlar benim derdimi çeker:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Yok romantik arkadaşım..Modluk bizi bozar.Şimdi özgürüm kafama göre takılıyorum.Mod olup herkesin derdini çekeceğime üye olurum modlar benim derdimi çeker:D
Muahaha :D
Çatlak üye kanunu madde 1:mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...