Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır sözler

Gökhan Alkan

Asistan
Reaksiyon puanı
53
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

CHP Lideri'nin hedefinde direkt olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vardı.

Erdoğan'a yönelik ağır ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu'nun sözleri partililer tarafından ayakta alkışlandı.

ADAMINA GÖRE DEDİM, 5 KURUŞLUK AÇTIK
Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, benimle ilgili 500 bin liralık dava açmış çok korktum. Avukatım geldi, biz de dava açalım mı, dedi. Açalım, dedim. Ne kadarlık, dedi, adamına göre, 5 paralık dava açalım, dedim. Avukat arkadaş 5 para yok, dedi. O kadar etmez ama 5 kuruşluk açtık" şeklinde konuştu.
kaynak

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
bu siyasetçilerin komikliği beni bitirecek :D bayağı hakaret edercesine didişiyorlar arkadaş? medeniyet?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Hadi Erdoğan'ı sevmiyor saymıyor ama orada bir makam var seçilmiş insan var. Cumhurbaşkanına bugün böyle söyleyen Yarın aynı kolduğa kendi otursa nasıl diğer taraftan saygı görecek veya bekleyecek ? Kemal Kılıçtaroğlunun bu hakaretleri yaparsa ona oy verenler ne yapmasın.
Erdoğan mecliste yemin ederken ağaya kalkmadılar meclisi terk ettiler biz ne olursa olsun Cumhurbaşkanlığı sarayına gitmeyecez dediler flan böyle toplum birleştirme mi olur işleri güçleri kutuplaştırma ayrıştırma insanlar arasında kin ve nefret yaratma.

Kazara 2023 yılında o koltuğu CHP'den birisi otursa nasıl karşı taraftan saygı bekleyecek bu mantık ile ?

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,561
elestirilen taraf da savunulan taraf da ayni. ayrica makama saygi bos bir kavram bence.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
elestirilen taraf da savunulan taraf da ayni. ayrica makama saygi bos bir kavram bence.
Her zaman Makamlara saygı olması gerekir düşüncesindeyim. Her anlamda. Bu Hakimden Savcıdan tut Doktora ordan Cami Hocasına kadar. Öğretmenlikte bir makamdır Polislikte hatta Bekçilikte.
Birbirimize saygılı olmazsak bu işler yürümez işte. Hakaret ile kin nefret kusarak nereye kadar nasıl bir olacaz birlik olacaz ? Ne kadar sevmesede yüzde 45-50 oy alan bir insana sen bu hakaretleri yapınca kendine oy veren yüzde 20-25'lik kesimi sevindiriyon mutlu ediyon ama karşındaki yüzde 50'lik kesimide kendinden uzaklaştırıyon sana karşı kinlendiriyon.
Kemal Kılıçtaroğlu insanlara saygı duymazsa millete ona duymaz. Ana muhalafet partisi lideri demez Şehit cenazesinde linç etmeye kalkar sonra.

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,561
saygıya lafım yok sadece hak edilmesi gereken bir kavram olduğunu düşünüyorum. kötü bir polis sadece polis olduğu için saygı görmez örneğin. soyut ve nötr bir kavram makam.

zirkonyum

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
14
Reis, kk yı soyup soğana çevirdi ama kk ders almak nedir bilmiyor.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Her gün o ona FETÖCÜ, o ona FETÖCÜ diyor. Siyasetçiler böyle birbiri ile uğraşmaktan toplumun sorunlarına odaklanmıyor bir türlü. Yeter artık.