Keylogger var pcde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan T-baG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

T-baG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk önce merhaba
Bu siteye yeni üye oldum.Beni bu siteye çeken olay bilgisayarımdaki keylogger yada bana öyle geliyor.Bir arkadaşım bana bir dosya gönderdi.Tabi bende güvendim.Tıkladığımda bilgisayarımda birşey farkettim.Alt+tab yaptığımda this application captures keystrokes denilen birşey var.Sanırsam bu benim klavyedeki hareketlerimi kaydediyor yada bne öyle sanıyorum.6-7 tane program yükledim denedim denedim olmuyor.Format atmadan çözmek istiyorum bu sorunu.Ayrıca konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim.Yardımlarınızı bekliyorum

Acele yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler:)

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
antikeylogger yazılımları var

veya güçlü bi antivirüs kur

sorunu çözer

T-baG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pcde ESET NOD32 var.2-3 kez tarama yaptım sonuç alamadım.Antikeylogger yazılımları olarak 3-5 tane yükledim yine sonuç alamadım:)Önerebileceğin yazılım var mı?

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Spybot ,ad aware falan denedin mi

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
antikeylogger da bulamıyosa

keylogger yok demektir pc nde

Kesin çözüm istiyosan format atarsın için de rahat eder

T-baG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spybot denedim.Ama ondanda sonuç alamadım.Pcdede bi yavaşlık hissediyorum.Şimdi super antispyware deniycem inşallah düzelir.

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Evet arkadaşlar ilk önce pc nizde keylogger olup olmadığını nasıl anlarız bunu acıklıyorum:
CTRL+ALT+DELETE Ye Basın ve Oradan işlermere gelin Orda services.exe wardır bunun yanında SYSTEM yazması lazım
Eğer SYSTEM değilde yanında Kullanıcı ismi yazarsa Örn: ADMİN gibi
Anlayın ki pc dinzde keylogger war !

Keylogger dan kurtulma:
1.ilk önce Başlat/Çalıştır/msconfig Bunu yazın Ordan Başlangıca GElin ve Bütün işlemleri Devre dışı Bırak De Sonra pc nizi yeniden başlatın
2.Bilgisayarım/C/windows/system e gelin ORdaki services.exe i silin
3.Sonra yine Calıştır/msconfig a girin Tekrar başlangıc bütün işlemleri Uygulaya tıklayın Ve pc nizi yeniden başlatın Ve artık Keylogger dan kurtuldunuz!...
İsterseniz CTRL+ALT+DELETE ye gir işlemlere gel services.exe in yanına bakın Yanında SYSTEM yazar.

Alıntı

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Başlangıç programlarını düzelne

Başlat- çalıştır - msconfig -Başlangıç sekmesiden gereksiz bütün programları kaldır
Hjackthis kullan raporu www.hijackthis.de sitesinde "x" gördüklerini fix.le- combofix kullan- Antivirüsün ile tarat birde Sorun çözülebilir.

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sen yenisin galiba :D
( Yazıların hepsi boLd olmayacak :) Düzeltirsen iyi olur.. aksi takdirde ceza alabilirsin :) )

Konuna gelince :D Hiç uğraşma bak yedeklerini al :D Çak formatı gitsin :P

T-baG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Combofix kullandım.Hijackthis logumda hepsinin yanında tik işareti vardı.Ben ne yapıcam yahu:)

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Spybot denedim.Ama ondanda sonuç alamadım.Pcdede bi yavaşlık hissediyorum.Şimdi super antispyware deniycem inşallah düzelir.

spybot bişey yapamadıysa diğerlerininde bişey yapacağını zannetmem boşuna deneme

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
super antispyware denemenin sonucu ?

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Keyloggerdan korunmak için Keyscrambler ya da Zemana antilogger kullan.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
ad aware veya spyware doctor dene. webrot da iyidir

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ya sisteminde keyloger yoksa !!!
O kadar programla taratmışsın bişey çıkmamış işte, illa çıkmasını bekliyorsun dimi, bence evham yapıyorsun :)
Yok işte zorlama boşuna...

recepsah

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hazır konu açılmışken sorayım. Geçenlerde kardeşimin msn çalındı, nette keylogger silme araştırıken bunu buldum
Baslat/ Calistir/CMD
karsiniza Dos penceresi acildi. deglmi? buraya net user yazin.
Eger karsiniza Support_388945a0 yaziyorsa sende casus var demektir.
Bunu silmek icin ise net user Support_388945a0 /delete yazman yeterli, casusunuz silinmistir. (Alıntı)
ve gerçktende Support_388945a0 çıktı ve dediği gibi sildim. Sonra sorun kalmadı.
Ne kadar geçerli yada dogr bi yöntem bilen var mı? Ve keylogger sorunu olan arkadaşda denesin bi bakalım.

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hazır konu açılmışken sorayım. Geçenlerde kardeşimin msn çalındı, nette keylogger silme araştırıken bunu buldum
Baslat/ Calistir/CMD
karsiniza Dos penceresi acildi. deglmi? buraya net user yazin.
Eger karsiniza Support_388945a0 yaziyorsa sende casus var demektir.
Bunu silmek icin ise net user Support_388945a0 /delete yazman yeterli, casusunuz silinmistir. (Alıntı)
ve gerçktende Support_388945a0 çıktı ve dediği gibi sildim. Sonra sorun kalmadı.
Ne kadar geçerli yada dogr bi yöntem bilen var mı? Ve keylogger sorunu olan arkadaşda denesin bi bakalım.

Onunla keyloggerın alakası yok
o microsoftun bir hizmeti

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Alın işte çok övdüğünüz eset farkı.Bi keylogger ı bile silemiyor.Sana tavsiyem Kaspersky kullan.

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
illa bilgisayardan bi keylogger çıkartmadan rahat edemiyecen sen anlaşılan :D

avpfatih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende pc ye keylog yerleşmeden önce esed kullanıyordum. Keylogger olduğunu farkettikten sonra internetten birçok spyware indirdim ve en iyisini de "PC tools spyware doctor" olarak gördüm. bilgisayarınızdan dışarıya bir veri gideceği zman hemen uyarı veriyor. Mesela Knight online çalıştırdığın zman siteye bağlanıp oyunu çalıştırması gerekirken. bu program şu siteye bilgi göndermeye çalışıyor diyor "engelle" "izin ver" velhasıl yükledikten sonra bana hak vereceksin. Zaten bu spyware program antivirüs ile birleştirilmiş. Ayrıyeten AV kurmana gerek yok. PC ye kuralı 4-5 ay oluyor çok çok memnunum

"PC tools Spyware Doctor"

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
avpfatih yanlışsam uyar ama kaspersky ın windowsta işlem adı avp

sen spyware doctor öneriyosun.İlginç geldi bana.:mrgreen: