Keşke Kız Olsaydım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yahu bu fetişceğizimiz hep ayrı ayrı nicklerle buarada zaten ilk msjı gördüğünüz üzere efendim biz buna halk dilince ice age 2 de kendini fare sanan mamut sendromu adını veriyoruz

anma fetiş özentisi çıktı amsterdama git be güzelim

Reaksiyon puanı
1
Ya da biyolojik rahatsızlıkları olanları öldürmek isteyenler.. Değil mi Stone? Daha neler var neler. :)

:D:D

terazilastik, bu "biyolojik" ibr olay, dolayısıyla mental retardasyonlu (zeka geriliği olan hasta) kişilerden nasıl akıllıca davranmalarını bekleyemezsen, bu gibi kişilerden de cinsiyet konusunda senin kadar sağlıklı düşünmesini bekleyemezsin. Çünkü "istek şeklinde dile getirmiş" dediğin şey zaten hormonal bozukluğun ta kendisi. Yani aklen istediği için değil, hormonları bozuk olduğunu için böyle bir eğilime sahip.

Aslında artık bu arkadaşı geçtik sosyal bir konuyu tartışıyoruz, deli kuyu meselesi olmasın diye avutalım kendimizi bari. :)

Bahsettiğiniz kişide bir zeka geriliği sözkonusu olsaydı bir kendi psikolojik saplantısını bu kadar araştırma içinde bulunabileceğini sanmıyorum. Kendisininki ahlaksızca yapmış olduğu bir saygısızlıktır. Muhtemelen böyle meşgul ederek amacına ulaştı zaten kendisi. Eğer bir hastalık sözkonusuysada bunun hormonal değil sonradan olma bir dengesizilk olduğunu iddia ediyorum.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
amaç bellidir fetişliğii tanıtmak fetişliğin kötü olmadığını insanlara enjekte etmek böylece fetiş arzularını çoğaltıp taraftar bulmak

millet kafayı yemiş dur bakalım kıyamete kadar daha neler görcez

gayi,lezi,transı,heterosu,homosu,emosu,fetişi

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Ben bu arkadaşa bir şarkı armağan etmek istiyorum.

Bayrağa Karşı YAtır Beni... Tırmala beni kaşı beni :D

Tam sana göre

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bi büyüğümüz ne demiş: Aşkın 3 boyutu vardır: Sevmek boyutu,Sevilmek boyutu,Fetiş boyutu :D

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Allah seni hidayete kavuştursun ne diim,

Özlem Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla Allah acısın dicem ben halimize ne kadar şükür etsek az diyorum böylelerini görünce bu bi özenti değil bence bi hastalık yani hemde çok kötü bi hastalık diş ağrısına bile benzemez:)

sleepless006

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla yazılan mesajlarda çok hoş ibareler yok
arkadaşın durumu, yaşı hakkında yeterli bilgim yok ama ailenin yetiştirme biçiminden veya hormonal dengesizliklerden dolayı böyle bir eğilim olabilir hatta arkadaşın 1-3 yaş(yanlış hatırlamıyorsam anal dönem) arasında almış olduğu eğitim, yani ailenin yönlendirme şeklide bu duruma yol açmış olabilir

benim tavsiyem acilen bu duruma bir açıklık getirmesi ve profesyonel birinden yardım alması bu durumun kendisinin farkında olması ve kabul etmeside önemli bir adım

zaferyörük

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla yazılan mesajlarda çok hoş ibareler yok
arkadaşın durumu, yaşı hakkında yeterli bilgim yok ama ailenin yetiştirme biçiminden veya hormonal dengesizliklerden dolayı böyle bir eğilim olabilir hatta arkadaşın 1-3 yaş(yanlış hatırlamıyorsam anal dönem) arasında almış olduğu eğitim, yani ailenin yönlendirme şeklide bu duruma yol açmış olabilir

benim tavsiyem acilen bu duruma bir açıklık getirmesi ve profesyonel birinden yardım alması bu durumun kendisinin farkında olması ve kabul etmeside önemli bir adım

nokta............:icon_:

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
bi ib.. modası aldı başını gidiyodu böyleleri pek çıkmıyodu meydanee ama öncü bülent abi ve diğerleri zeki müren vs.. bunlara öncü oldu iyide oldu meydana çıkmaları kimin ne olduğunu görüyosun en azından . Yani bilememek de kötü olurdu düşünsene 40 yıllık arkadaşının i.. olduğunu çok sonra öğrenebilirdin :D . Cem yılmazın son showunu izleyenler pamuk muabbetini bilirler. böylelerin pamuğunu fazlaca vermek lazım :D

kacakci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nesin olum sen kestir at

ib.. mi olacan basımıza

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
puahahah :D bence bizle kafa buluyosun fetish zira yanlış yaratıldığını düşünen bir insanın girdiği topluluklarda ilk söyleyeceği şey ne fetish olduğudur ne de karşı cinsiyetten olduğudur... yine de eğer gerçekten böyle düşünüyorsan artık seni itiraflardan daha gerçek şeyler tatmin edebilir...

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hey hey tamm ya yorumları okudumda yazdıgıma pişman oldum yanlış şeyler yazıyorsunuz herkes atıp tutuyo bu ülkede o arkadaş gibi kac kişi var habersizsiniz.böyle sacma sapan yorumlar yaparak rencide etmeyin yazan arkadaşı..onunda daha pro. bi yardım alması gerekiyor...daha seviyeli lutfen.

kacakci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yigen sen bi psikolaga git kendine bi kız arkadas bul yoksa sen gidersin

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
seviyesimi kalmış abi hiç tanımadığı insanlara keşke kız olsaydım diyen bir adama karşı... ne demek bu yani? bi meraba de bi düzgün yorum yap, sonra söle ne diceksen.. doğrusu budur. bu fetish denen kullanıcı ya çok ilginç bir mizah anlayışına sahip ya da geçektn çok ciddi sorunları olan ağır pisikopat bir adam

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
diğerleri zeki müren vs..

Arkadaşım nerde gördün Zeki Müren'in ib..liğini?. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi ses sanatçısı senin karaladığın.Ayrıca Türkçe'yi en iyi kullanan bir insandır.Kişisel yaşamı beni ilgilendirmez fakat şu anda sanatçıyım diye geçinen insanları görünce yüzlerine tüküresim geliyor.
İnsanları çok kolay karalamayın.Teröristler bomba anında şarkı söylüyorlar tvde:uvv:

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
zor birşey değil.gidip hayalini kurduğun şey olabilirsin.kızlardan farkın kalmaz.külotluda giyersin çıplakda gezersin.kullanıcı adına bak.birde ciddiye alıp mesajlar yazılmış.belliki 2-3 mesaj yazıp gidecek biri

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Üyenin yolu belli gibi.. ama o yolda tekin deil gibi.. çelişkili işler bunlar..

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bülent ersoyun fedaisi onun işini devam ettircek:)

ağa bak nemesis çorap sponsorun olcakmış... sen sıkma canını ben de kesiveririm aleti. olmazsa aşağı doğru koli bandıyla bağlarız belli olmaz...

adamın ingilizce de 0 gibi.

bu herif harbi toplaşmış. dağılın yaa. toplanmayın bunun gibilerin başında...

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İnş üye adını acıklamaz bu arkadaş :) yerse tabi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...