waaavvvv.... ne insanlar var![]()
Ya da biyolojik rahatsızlıkları olanları öldürmek isteyenler.. Değil mi Stone? Daha neler var neler.![]()
terazilastik, bu "biyolojik" ibr olay, dolayısıyla mental retardasyonlu (zeka geriliği olan hasta) kişilerden nasıl akıllıca davranmalarını bekleyemezsen, bu gibi kişilerden de cinsiyet konusunda senin kadar sağlıklı düşünmesini bekleyemezsin. Çünkü "istek şeklinde dile getirmiş" dediğin şey zaten hormonal bozukluğun ta kendisi. Yani aklen istediği için değil, hormonları bozuk olduğunu için böyle bir eğilime sahip.
Aslında artık bu arkadaşı geçtik sosyal bir konuyu tartışıyoruz, deli kuyu meselesi olmasın diye avutalım kendimizi bari.![]()
Ben bu arkadaşa bir şarkı armağan etmek istiyorum.
Bayrağa Karşı YAtır Beni... Tırmala beni kaşı beni
Tam sana göre
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla yazılan mesajlarda çok hoş ibareler yok
arkadaşın durumu, yaşı hakkında yeterli bilgim yok ama ailenin yetiştirme biçiminden veya hormonal dengesizliklerden dolayı böyle bir eğilim olabilir hatta arkadaşın 1-3 yaş(yanlış hatırlamıyorsam anal dönem) arasında almış olduğu eğitim, yani ailenin yönlendirme şeklide bu duruma yol açmış olabilir
benim tavsiyem acilen bu duruma bir açıklık getirmesi ve profesyonel birinden yardım alması bu durumun kendisinin farkında olması ve kabul etmeside önemli bir adım
diğerleri zeki müren vs..
hemen de yuttunuz![]()