Soru Keşke Banlanmasaydı Dediğiniz Kullanıcılar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pain_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Uhm.. hiç banlanmasydı dediğiniz kullanıcılar var mı? (Sonsuz ban)

Benim yok

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Benim de yok. Banlanmayı hak edecek davranış yapan bir insanın banlanmasına üzülmeyin zaten. Kurallara uymaktan acizse cezasını çekecek.

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Benim de yok. Banlanmayı hak edecek davranış yapan bir insanı sevmeyin zaten. Kurallara uymaktan aciz insanları neden seveyim ki?
Doğru, peki o kişi size birçok konuda yardım ettiyse?

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Doğru, peki o kişi size birçok konuda yardım ettiyse?
İki kere düzenleme yaptım. İlk düzenlemede "Edit: Düzeltiyorum, sevebilirsiniz ancak banlanmayı hak ettiyse banlanmasına üzülmeyin" gibi bir şey eklemiştim. Sonrasında tamamen bütünlük olması açısından düzenledim. Tekrar okuyabilirsiniz.

Edit: Ha yine de mesela @EFI Shell gibi bir insan banlansaydı keşke banlanmasın demezdim. Neden? Çünkü EFI Shell kurallara uymayacak bir karaktere sahip olsaydı sevmiyor olurdum kendisini. :d

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
İki kere düzenleme yaptım. İlk düzenlemede "Edit: Düzeltiyorum, sevebilirsiniz ancak banlanmayı hak ettiyse banlanmasına üzülmeyin" gibi bir şey eklemiştim. Sonrasında tamamen bütünlük olması açısından düzenledim. Tekrar okuyabilirsiniz.
Sizde doğrusunuz, peki iletişim kurduğunuz sonsuz banlanan birisi var mı?

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Forumdan ayrılan @EFI Shell var. Banlanmadı ama benzer. Ona keşke ayrılmasaydı diyorum çok iyi biriydi. Onun dışında banlanan ve iletişim kurduğum biri yok.
Onu windows bilgisiyle tanıyorum, ara sıra ziyaretçi olarak forumu gezerim @Realhas the Great ın eski nicki Justinaus The Great diye birşeydi yanlış mıyım?

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Oh tamam peki nedenini söyler misin?
Benim cezam vardı, açıklama yapıp gitmiş, ne sorsam bana sürekli yardım ediyordu, öz abim gibiydi kendisi ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim cezam vardı, açıklama yapıp gitmiş, ne sorsam bana sürekli yardım ediyordu, öz abim gibiydi kendisi ??
manevi hayat, her türlü konuda yardımcı oluyordu

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Benim de yok. Banlanmayı hak edecek davranış yapan bir insanın banlanmasına üzülmeyin zaten. Kurallara uymaktan acizse cezasını çekecek.

Sırf bir konuda espri olarak "D-dostum haplarını içmen gerek." dediğim için 1 hafta ban yemiştim. Her ban alan haksız olmuyor burada. Nadir de olsa haksız ban alanlar var.