Pain_
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 654
Uhm.. hiç banlanmasydı dediğiniz kullanıcılar var mı? (Sonsuz ban)
Benim yok
Benim yok
Doğru, peki o kişi size birçok konuda yardım ettiyse?Benim de yok. Banlanmayı hak edecek davranış yapan bir insanı sevmeyin zaten. Kurallara uymaktan aciz insanları neden seveyim ki?
İki kere düzenleme yaptım. İlk düzenlemede "Edit: Düzeltiyorum, sevebilirsiniz ancak banlanmayı hak ettiyse banlanmasına üzülmeyin" gibi bir şey eklemiştim. Sonrasında tamamen bütünlük olması açısından düzenledim. Tekrar okuyabilirsiniz.Doğru, peki o kişi size birçok konuda yardım ettiyse?
Sizde doğrusunuz, peki iletişim kurduğunuz sonsuz banlanan birisi var mı?İki kere düzenleme yaptım. İlk düzenlemede "Edit: Düzeltiyorum, sevebilirsiniz ancak banlanmayı hak ettiyse banlanmasına üzülmeyin" gibi bir şey eklemiştim. Sonrasında tamamen bütünlük olması açısından düzenledim. Tekrar okuyabilirsiniz.
Forumdan ayrılan @EFI Shell var. Banlanmadı ama benzer. Ona keşke ayrılmasaydı diyorum çok iyi biriydi. Onun dışında banlanan ve iletişim kurduğum biri yok.Sizde doğrusunuz, peki iletişim kurduğunuz sonsuz banlanan birisi var mı?
Onu windows bilgisiyle tanıyorum, ara sıra ziyaretçi olarak forumu gezerim @Realhas the Great ın eski nicki Justinaus The Great diye birşeydi yanlış mıyım?Forumdan ayrılan @EFI Shell var. Banlanmadı ama benzer. Ona keşke ayrılmasaydı diyorum çok iyi biriydi. Onun dışında banlanan ve iletişim kurduğum biri yok.
Evet! Zaten banlanmaman bunu kanıtlıyo bu tepkinden anlaşılacağı gibi multi değilsin...Zaten Multi değilim.
Multi?Benim @Tunahan Sezer var![]()
Oh tamam peki nedenini söyler misin?Malik von Suomi![]()
Benim cezam vardı, açıklama yapıp gitmiş, ne sorsam bana sürekli yardım ediyordu, öz abim gibiydi kendisi ??Oh tamam peki nedenini söyler misin?
manevi hayat, her türlü konuda yardımcı oluyorduBenim cezam vardı, açıklama yapıp gitmiş, ne sorsam bana sürekli yardım ediyordu, öz abim gibiydi kendisi ??
O banlanmadı, hesabını devre dışı bıraktı.efi shell
Benim de yok. Banlanmayı hak edecek davranış yapan bir insanın banlanmasına üzülmeyin zaten. Kurallara uymaktan acizse cezasını çekecek.
ben ne ara perma yedim ?
Perma mı sormuş?ben ne ara perma yedim ?
eğer banlanmasını istemediğimiz kullanıcı'ları yazıyorsak çoğu kişiyi unuturum ama perma yiyip dönmesini istediğimiz hesap var ise oda; Malik Vun Siomi
galiba perma sormuşPerma mı sormuş?
Aya gönderildi, güneşe değil
Şuan dunyada mutlu bir hayat sürüyor kendisi, övünmeyi sever.@Realhas the Great çok iyi adamdı severdim kendisini.
Hiç övünmeyi sevmez ve sade bir yaşam sürüyor kendisiyle görüşüyorum.Şuan dunyada mutlu bir hayat sürüyor kendisi, övünmeyi sever.
Yane 2. Bir kişiliğiniz var?Hiç övünmeyi sevmez ve sade bir yaşam sürüyor kendisiyle görüşüyorum.
Galiba sen beni karıştırdın ? geçende Justi ile karıştırmıştın.Yane 2. Bir kişiliğiniz var?
EvetGaliba sen beni karıştırdın ? geçende Justi ile karıştırmıştın.