fantasticb
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 3
evet bende bu videodan sonra bunları düşündümbunu izledikten sonra bu adamın dediklerine inanabileceğimi hiç sanmıyorum,bizim güzel peygamberimizin böyle 1 atışta vurursan şu kadar,iki atışta vurursan şu kadar sevap alırsınız,yok gavur öldürmek kadar sevabı varmış,bunları demiyceğini adım gibi eminim ki adam bunlara sahih hadis diyor,bu adam bitmiştir benim için.
Hocanın dedikleri doğruysa ki sahih olduğundan bahsediyor hadisi inkar etmek insanı dinden çıkarır. Bilip bilmeden yok saçma vay olur mu öyle şey demeyin..
Eğer yanlışsa hoca uydurmuş demektir, o zaman da hoca aynı duruma düşer.
Aslını bilmeden konuşmamak lazım...
Kardeşim önce araştırdım. Sana kaynaklar göstereceğim ama bunların doğru olduğunu nerden bilebilirim diyeceksin, o da senin inancına kalmış, yada kendin araştırırsın. Bu arada ben yok doğrudur yok sizin söylediğiniz kesinlikle yanlıştır diye bir şey söylemedim. Sadece kendi kafalarına göre mi yorumluyorlar arkadaşlar yoksa araştırıp mı yazdıklarını soruyorumAliitemel iddia makammlığına soyunduysan araştırıp doğruluğunu kanıtla o zaman. Eleştirileri eleştirdiğine göre bir araştırma yapmanı ilkönce sana tavsiye ederiz kardeşim.! Videoda herhangi bir Kitabın hükümlerine tabii kılınan bir durum var da insanlar onu mu kabul etmeyip yargılıyor. Öyle bir noktaki doğruluğunu araştırmaya çalışanın bile Dini bilgileri zayıftır diyebilecek kadar mantıklı konuşulabiliriz...