Yazılımı pek bilmem ama dil için busuu yu kullanabilirsinizArkadaşlar yazılım vs dil öğrenme gibi evden çalışabileceğim kendimi geliştirebileceğim siteler vs var mı? Nerden başlamalıyım kendimi geliştirmeye?
Yabancı dil için kesinlikle Duolingo. Ben 26 günlük serimde kendimde gözle görülür bir ilerleme görüyorumArkadaşlar yazılım vs dil öğrenme gibi evden çalışabileceğim kendimi geliştirebileceğim siteler vs var mı? Nerden başlamalıyım kendimi geliştirmeye?
Haklısınız. Bilgidiniz aktiviteler neler nerden başlamalıyım?kardeşim sen şimdi gelişmek istiyorsan zihinden gelişmeye başla mesala mistik sanatlar
falun kong gibi aktivetiler senin zihnini geliştirir ve herşeyi daha iyi anlarsın
Yani şoyle yazılım vs alanında gelistirmek isterim ama bence onun icin ingilizce lazım öncelikle o yuzden yabancı dilden başlamalıyım diye dusunuyorum. Bide genel olarak sozel yetenegim var bu konuda ne yapabilirim? Bana katkı saglamazmı.Yabancı dil için kesinlikle Duolingo. Ben 26 günlük serimde kendimde gözle görülür bir ilerleme görüyorum
Youtubede ücretsiz eğitimler mevcut ama önce hangi dalda ileleyeceğine karar vermelisin sonra daha fazla yardımcı olabiliriz
Youtubenin yanı sıra Bir milyon İstihdam Projesi, Udemy gibi kaynaklarda kaliteli içeriklere ulaşabilirsin.
Pratikte takıldıklarını da bu forumda sorabilirsin elbet cevap alırsın
İngilizce bilmek yazılıma başlamada 1-0 önden başlatır seni Kullanacağın programlar, diller ingilizce oluyor genelde ve ingilizce bilirsen çok fazla kaynağa erişebilirsinHaklısınız. Bilgidiniz aktiviteler neler nerden başlamalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani şoyle yazılım vs alanında gelistirmek isterim ama bence onun icin ingilizce lazım öncelikle o yuzden yabancı dilden başlamalıyım diye dusunuyorum. Bide genel olarak sozel yetenegim var bu konuda ne yapabilirim? Bana katkı saglamazmı.
Öncelikle yazılım öğrenmek için ingilizce şart diye bir şey yok. Programlamaya başladıktan sonrada dilinizi geliştirebilirsiniz.Haklısınız. Bilgidiniz aktiviteler neler nerden başlamalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani şoyle yazılım vs alanında gelistirmek isterim ama bence onun icin ingilizce lazım öncelikle o yuzden yabancı dilden başlamalıyım diye dusunuyorum. Bide genel olarak sozel yetenegim var bu konuda ne yapabilirim? Bana katkı saglamazmı.
Güldürme beni saydıklarının ilk 2 tanesi ücretli.Ücretsiz kurs sitesi olarak Udemy var. Dil öğrenmek istersen de Busuu ve Duolingo'yu önerebilirim.