Soru Kendimi nasıl geliştirebilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mel25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mel25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar yazılım vs dil öğrenme gibi evden çalışabileceğim kendimi geliştirebileceğim siteler vs var mı? Nerden başlamalıyım kendimi geliştirmeye?

Antivir09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ücretsiz kurs sitesi olarak Udemy var. Dil öğrenmek istersen de Busuu ve Duolingo'yu önerebilirim.

ahmtcanyldrm

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Sertifika programları var, ienstitiü olması lazım

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,289
Arkadaşlar yazılım vs dil öğrenme gibi evden çalışabileceğim kendimi geliştirebileceğim siteler vs var mı? Nerden başlamalıyım kendimi geliştirmeye?
Yabancı dil için kesinlikle Duolingo. Ben 26 günlük serimde kendimde gözle görülür bir ilerleme görüyorum
Youtubede ücretsiz eğitimler mevcut ama önce hangi dalda ileleyeceğine karar vermelisin sonra daha fazla yardımcı olabiliriz
Youtubenin yanı sıra Bir milyon İstihdam Projesi, Udemy gibi kaynaklarda kaliteli içeriklere ulaşabilirsin.
Pratikte takıldıklarını da bu forumda sorabilirsin elbet cevap alırsın

almirroktur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kardeşim sen şimdi gelişmek istiyorsan zihinden gelişmeye başla mesala mistik sanatlar
falun kong gibi aktivetiler senin zihnini geliştirir ve herşeyi daha iyi anlarsın

mel25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
kardeşim sen şimdi gelişmek istiyorsan zihinden gelişmeye başla mesala mistik sanatlar
falun kong gibi aktivetiler senin zihnini geliştirir ve herşeyi daha iyi anlarsın
Haklısınız. Bilgidiniz aktiviteler neler nerden başlamalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yabancı dil için kesinlikle Duolingo. Ben 26 günlük serimde kendimde gözle görülür bir ilerleme görüyorum
Youtubede ücretsiz eğitimler mevcut ama önce hangi dalda ileleyeceğine karar vermelisin sonra daha fazla yardımcı olabiliriz
Youtubenin yanı sıra Bir milyon İstihdam Projesi, Udemy gibi kaynaklarda kaliteli içeriklere ulaşabilirsin.
Pratikte takıldıklarını da bu forumda sorabilirsin elbet cevap alırsın
Yani şoyle yazılım vs alanında gelistirmek isterim ama bence onun icin ingilizce lazım öncelikle o yuzden yabancı dilden başlamalıyım diye dusunuyorum. Bide genel olarak sozel yetenegim var bu konuda ne yapabilirim? Bana katkı saglamazmı.

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,289

Yani şoyle yazılım vs alanında gelistirmek isterim ama bence onun icin ingilizce lazım öncelikle o yuzden yabancı dilden başlamalıyım diye dusunuyorum. Bide genel olarak sozel yetenegim var bu konuda ne yapabilirim? Bana katkı saglamazmı.
İngilizce bilmek yazılıma başlamada 1-0 önden başlatır seni Kullanacağın programlar, diller ingilizce oluyor genelde ve ingilizce bilirsen çok fazla kaynağa erişebilirsin

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,939

Öncelikle yazılım öğrenmek için ingilizce şart diye bir şey yok. Programlamaya başladıktan sonrada dilinizi geliştirebilirsiniz.