Kendime bir ekip arıyorum

Yiğit Özkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Ben ve yaklaşık 2 kişi, bir proje üstünde çalışıyoruz Minecraft isimli oyuna kendi eklentilerimizi ve yamalarımızı eklediğimiz bir versiyonlar bütünü(client) yapmaya çalışıyoruz. Bunu insanlara yardımı olması için yapıyoruz ve ücretli üyelikler dışında insanlardan bir ücret almıyoruz.Yardımcı olmak isteyenler bu konunun altına yazı yazabilir.Hangi konularda yardım istiyorum diye soracaksınız.Yazılım geliştiricisi olarak katılabilirsiniz.Biz bir oyun topluluğuyuz.Bize fikir sunabilir veya yaptığımız şeyleri test ederek bize yardımcı olabilirsiniz.İlgili olanlar alta yazabilir.

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Client yapmak oyun yapmak gibiyse @NESDelisi anlar belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaptığınız şeyleri bende test edebiliirm hayla minecraft oynamayı çok seviyorum

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
Java diline ağırlık gösteriyoruz.Fakat kodlama bilgimizin yetersiz olduğunu söylemek isteriz.Daha öğrenim aşamasındayım şahsen.
Şu an oratda bitirdiğiniz bir proje var mı yoksa hala yazıyor misinuz ,ben orta düzeyde yazilim biliyorum

Şu an oratda bitirdiğiniz bir proje var mı yoksa hala yazıyor misinuz ,ben orta düzeyde yazilim biliyorum
minecraft dışında geliş tirdiğiniz proje var mı

Yiğit Özkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13

minecraft dışında geliş tirdiğiniz proje var mı
Şu anda bitmiş bir projemiz yok.Minecraft dışında bir projemiz bulunmamaktadır, nedeni ise ne yazık ki şu anlık yeterli yazılım birikimimiz, bilgimiz, deneyimimiz ve ekibimiz bulunmuyor.Bir sonraki projemizin ise hiç bir program ile bağlantılı olmayacağını umuyoruz.

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
Şu anda bitmiş bir projemiz yok.Minecraft dışında bir projemiz bulunmamaktadır, nedeni ise ne yazık ki şu anlık yeterli yazılım birikimimiz, bilgimiz, deneyimimiz ve ekibimiz bulunmuyor.Bir sonraki projemizin ise hiç bir program ile bağlantılı olmayacağını umuyoruz.
Ben biraz ďüşüneyim sonra buradan iletişime geçeriz eğer insanlara ücretsiz yayımlayacaksa yardım edebilirim ve unity ile oyun geliştirebiliriz

Ben biraz ďüşüneyim sonra buradan iletişime geçeriz eğer insanlara ücretsiz yayımlayacaksa yardım edebilirim ve unity ile oyun geliştirebiliriz
En çok deneyimim C# ve Python üstüne

Yiğit Özkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13

En çok deneyimim C# ve Python üstüne
Burada herkese açık bir şekilde konuşmasak daha iyi olur.İsterseniz bana herhangi bir sosyal medya hesabınızı verebilirsiniz oradan konuşabiliriz (Discord,Skype vb.)

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Client oyun yapmak gibi değildir ama yine de merak ediyorum projeyi, özelden bana projeyi atınız.