Kendiliginden gelen Unetbootin Yardım..

Kinghopale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar Benim Bir sıkıtım var. Windows u açtığın gibi ön yükleme yöneticisi açılıp Unetbootin diye bir sekme açılıyor [Nasıl kaldırabilirim] Ne yapmalıyım Bu Unetbootin i nası kaybedebilirim [Aslında Böyle bir şeyin olmaması Gerekirdi Pc De DeepFreze var ] Yardımcı olursanız sevinirim..

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Merhaba arkadaşlar Benim Bir sıkıtım var. Windows u açtığın gibi ön yükleme yöneticisi açılıp Unetbootin diye bir sekme açılıyor [Nasıl kaldırabilirim] Ne yapmalıyım Bu Unetbootin i nası kaybedebilirim [Aslında Böyle bir şeyin olmaması Gerekirdi Pc De DeepFreze var ] Yardımcı olursanız sevinirim..
Unetbootin mbr kayıtlarına işliyor kendini.Çözümü için başlat -çalıştır- msconfig-
önyükleme orda liste geliyor unetbootin ve windows 7 yada xp olması lazım işletim sistemin neyse o vardır işletim sistemine tıklayıp ordaki varsayılan olarak ayarlaya tıkla ordan unetbootin e tıklayıp sil dersen sonra uygula tamam yapınca düzelir.
deep freeze varsa ilk olarak onu kapa garanti olsun bir sıkıntı çıkmasın :)

Kinghopale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunu denedim orda Unetbootin simgesi yok ki kaldırıyım başka Çözüm önerirmisiniz.

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Sistem dvd si ile bi sitem tamiri öneririm. O zaman sistem otomatik olarak kendini mbr ye yazacaktır...