Kendi Tasarımım Masayı Marangoza Yaptıracağım

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Selam.
Kendi masamın yetersiz gelmesi sonucunda bu kanaate vardım. Daha önce yapan/yaptıran, tavsiye verebilecek olan, nasıl veya ne kadara olabileceğini söyleyebilecek var ise yazabilirse çok mutlu olurum.
İyi forumlar.
Teşekkürler şimdiden.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Ankara.

vedat_1966

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Mutfak balkonu için köşeli koltuğumu tasarladım ve kendim yaptım. Döşemesi dahil. Üçte bir ücrete maloldu.

Masayı tasarla, ölçüleri çıkar. Sitelerde ölçüne göre istediğin tahta, sunta yada mdf hangisinden istiyorsan kesip, kenarlannı da bant geçirip veriyorlar.

(Biraz tornavida tutabiliyorsan gerisi senin işin.)

Reaksiyon puanı
5,164
10 yıl önce denemiştim. Sonuç pek tatminkar olmamıştı. Çok basmakalıp olmuştu. Marangozlar köşeleri vs yuvarlayamıyor. Tabi bu marangoz dan marangoza da değişir. Eğer iyi bir şey ortaya çıksın istiyorsan büyük ihtimal aynı masanın fabrika çıkışından daha çok para vermen gerekir.

vedat_1966

Asistan
Reaksiyon puanı
79
10 yıl önce denemiştim. Sonuç pek tatminkar olmamıştı. Çok basmakalıp olmuştu. Marangozlar köşeleri vs yuvarlayamıyor. Tabi bu marangoz dan marangoza da değişir. Eğer iyi bir şey ortaya çıksın istiyorsan büyük ihtimal aynı masanın fabrika çıkışından daha çok para vermen gerekir.
10 yıl çok uzun bir zaman. çok şeyler değişti.
CNC tezgahlarda her şeyi istediğiniz biçimde kesiyorlar. Fiyatıda çok pahalı değil.