Kendi kripto paramı nasıl üretebilirim. Az çok C, C++ biliyorum fakat nasıl üreteceğimi ne yapacağımı bilmiyorum, internette bununla ilgili kaynakta bulamadım, aranızda bu işle ilgili bilgi sahibi olan varsa beni bilgilendirebilir mi ?
ilk çok para lazımKendi kripto paramı nasıl üretebilirim. Az çok C, C++ biliyorum fakat nasıl üreteceğimi ne yapacağımı bilmiyorum, internette bununla ilgili kaynakta bulamadım, aranızda bu işle ilgili bilgi sahibi olan varsa beni bilgilendirebilir mi ?
Ivam on Tech isimli yabancı bir kanalın bununla ilgili bir içeriği var.Kendi kripto paramı nasıl üretebilirim. Az çok C, C++ biliyorum fakat nasıl üreteceğimi ne yapacağımı bilmiyorum, internette bununla ilgili kaynakta bulamadım, aranızda bu işle ilgili bilgi sahibi olan varsa beni bilgilendirebilir mi ?
Merhaba, linkini atabilirmisin birsürü içeriği var da.Ivam on Tech isimli yabancı bir kanalın bununla ilgili bir içeriği var.
Tamam, buldum teşekkür ederim.Merhaba, linkini atabilirmisin birsürü içeriği var da.
Adını merak ettimKendi tokenımı oluşturdum, milyonlarca dolara gerek yokmuş sadece 6$'ımı aldı.