Kendi Hikayeni Yaz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,812
1575747357965.png

Bozuk olan cam düğmesi yüzünden havanın soğuğu yüzümü yırtarcasına yalıyordu. Nedendir bilinmez sürat yapmaktan kendimi alamıyordum. Yavaş gitmek gibi bir deneyim hiç yaşamamıştım. Ödediğim trafik cezaları bana bir türlü ders olmamıştı. Yavaşlamak için yine bir hamle yaptım, bastım frene ama ayağım ısrarla gaz pedalına kayıyordu. Soğuğun içime işlemesi sanki zevk veriyor, içimdeki ses devam et diyordu derken o vızıldayan ses kulaklarıma doldu. Ağır ağır sağa çektim. Memur bey bir zevk elinde ceza defteriyle yanıma geldi. Gözlerinin ardındaki şeytani bakış giydiği takım ile tam bir tezattı. Ne için ceza yazacağını söylemedi ki o da, ben de biliyordum pek ala yaptığım hatayı. O kadar rutine başlamışız ki elim istemsizce torpidoya gitti. Ruhsatımı, ehliyetimi teslim ettim. Ödeyeceğim ceza rakamına kadar her şey ezberimdeydi ki aklımdan geçmeyen o şey içime taş gibi oturdu. Bu defa kendi limitimi aşmıştım. Evet, biricik aracıma el konmuştu. Hadi bakalım dedim kendi kendime. Bas şimdi gaza, ayaklarınla ne kadar hız yapacaksın. Hadi dedim kendime yaz cezayı. Ne güzel bir gün oldu, arabamı aldılar ama bir dakika camı hala açık...

\\\

Herkese selam,

Sanırım amacımı anlamışsınızdır. Üst konuda sizin için bırakılmış altı farklı kelime olacak. Bu kelimelerden buyurun kendi hikayenizi yazın. İyi eğlenceler.

oyun, müzik, uçurum, kalem, mesai, dans.

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,852
Bir zamanlarda bir Teknopatırdak hikayemiz vardı, 3 hesap açıp ve kaçtım. Burada Mart 2019'da SDN Forum Federasyonunda taciz suçundan dolayı 1 ay hapis cezası aldı KülKedisi. Sonra serbest bırakıldı. En sonunda iyi bir ortam ile ilişkileri başlamış oldu SDN ile. KülKedisi: @Allah'ın Kulu