Kendi açtığım konuyu düzenleyemiyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
SDN forum kuralları gereği belli bir süre sonrasında üyelerin düzenleme yapması gibi bir seçenek yok.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Attığın mesajı 15 dakikadan sonra düzenleyemezsin.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Konunun güncel halini konuya mesaj olarak at. Sonra şikayet edip bu mesajın ilk mesaj olarak eklenmesini, güncellenmesini isteyebilirsin.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bence belli bi mesajın üstündeki üyeler en azından açtığı konuyu düzenleyebilmeli.

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
SDN forum kuralları gereği belli bir süre sonrasında üyelerin düzenleme yapması gibi bir seçenek yok.

Attığın mesajı 15 dakikadan sonra düzenleyemezsin.

Konunun güncel halini konuya mesaj olarak at. Sonra şikayet edip bu mesajın ilk mesaj olarak eklenmesini, güncellenmesini isteyebilirsin.

Saçma değil mi sizce ? Başka hangi büyük sitede böyle bir kısıtlama var ?

Bence belli bi mesajın üstündeki üyeler en azından açtığı konuyu düzenleyebilmeli.

Mantıklı. Mesaj veya üyelik tarihi dikkate alınabilir.

Yada güncellenmesi gereken konu-konular açan kişilere bu yetki verilebilir.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
güncel bilgileri konu altından eklersen yetkili moderatör (ki ben :mrgreen:) ilk mesaja eklerim :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

Mantıklı fakat daha önce de tartışılmıştı bu konu sanırım ve yine sonuç bu şekilde kalmıştı.

Ayrıca düzenlenen mesajın önceki halini görmek isteyenler için önceki hali de gösterilebilir. Facebook'ta bir düzenleme yapılınca düzenlendi kısmını açtığımızda eski hali görünüyor mesela, onun gibi bir sistem olabilir.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bende @Beo ya katılıyorum. atıyorum birisi sürekli güncelenen uygulama ile ilgili konu açtı. Yeni sürümü çıkınca konuyu açan kişi mesajı düzenleyebilisin. Ya da belli mesajın üstündeki üyeler de olabilir.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
2010 dan beri burdasın yenimi farkettin.ne mesaj ne konu hiç biri düzenlenmiyor.5-10 dk zaman içinde düzenledin.yoksa tren kaçıyor.bana göre de saçma en azından 1 gün olsun.hatta hiç olmasın.mesaj düzenlemeye kapatınca ne oluyor.bir tane yetkili arkadaş anlatsın.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Üyeler en ufak bir sinir ile açtıkları konu içeriğini silebilir o zaman. Böyle bir durumu kabul edemeyiz malesef. Değişim için talepleri moderatörlere bildirdiğinizde düzenleme yapılacaktır.

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Üyeler en ufak bir sinir ile açtıkları konu içeriğini silebilir o zaman. Böyle bir durumu kabul edemeyiz malesef. Değişim için talepleri moderatörlere bildirdiğinizde düzenleme yapılacaktır.

Silen silsin kardeşim.

Sonuçta yöneticiler silinen mesajı görüp geri getirebiliyor.

Mesajı geri getirip üyeyi uzaklaştırırsın olur biter.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Silen silsin kardeşim.

Sonuçta yöneticiler silinen mesajı görüp geri getirebiliyor.

Mesajı geri getirip üyeyi uzaklaştırırsın olur biter.

Düzenlenerek içeriği silinen mesaj geri getirilemez. Ortalık bir anda çöplüğe döner.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Düzenlenerek içeriği silinen mesaj geri getirilemez. Ortalık bir anda çöplüğe döner.

bu şekil çöplüğe dönmüyor mu.bazı yolladığım mesajları hiç düzenleyemiyorum.yanlış yazdım.ve ya kaynakta hata yaptım.falan filan.yine çöplük oluyor o mesaj.her mesajımı sizemi bildirecem.

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Hiçbir şey yapılamıyorsa en azından ;

Konu düzenleme açık olup düzenlenen içerik moderatör onaylı olsun.

Böylelikle içerik silinmelerinin önüne geçilir.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Mesajı silen üyeler olabiliyor doğru ama belli bir mesajın üstündeki üyeler en azından kendi açtıkları konuyu düzenleyebilisin. Yani atıyorum 3000-5000 mesajı olan biri açtığı konuyu niye silip çöp etsin. Demek ki forumda çok takılıyor bir şeyler yapmaya çalışıyor. Böyle kişilerin konuyu çöp edeceğini sanmıyorum. Bence bu olay mantıklı.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Her iki tarafada katılıyorum :D Eskiden adam konuyu açmış başlık var konuyu açıyorsun konuda silinsin diye bir mesaj var sadece. İnsan merak ediyor ve sinir oluyor. Ama bazı konularda da mesajın düzenlenmesi gerekebiliyor :D

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hiçbir şey yapılamıyorsa en azından ;

Konu düzenleme açık olup düzenlenen içerik moderatör onaylı olsun.

Böylelikle içerik silinmelerinin önüne geçilir.

Fikir gayet makul, konuyu mod düzenleyeceğine üye düzenler, modlara eski ve yeni konu içeriğinin kopyası iç içe gider, mod kontrol edip onaylar. Gerçi onay gerektiren birçok ek iş çıkacağı için kabul görmeyebilir, yeterince yük var üzerlerinde.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
merahbalar dostlar açmış olduğum konuyu nasıl editlerim sonradan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bana yardımcı olacak biri varmı

Konunuzun altına eklemek istediğiniz yeni içeriği mesaj olarak yazın, bu mesajı mod a rapor ederek "Konumun içeriğine eklenmesini rica ederim" yazın.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Arkadaşlar bu konu içeriğini boşaltma olayından dolayı çok uğraştık zaten bu 15 dk süre bu sebepten dolayı konuldu.

Hani beli bir mesajın üzerindeki üyeler için yada buna benzer bir düzenleme yapılabilir mi bilemiyorum.

Yalnız alternatif çözümler için takipte olduğumuzu bilin yönetim olarak neler yapabiliyoruz yeniden bakalım.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Benim görüşüm belli mesaj sayısını geçmiş üyeler belirli kategorilerde açtıkları konuyu düzenleyebilsin. Konu altına yapılan yorumlarda düzenleme süresi eskisi gibi 15 dakika olarak kalsın.

İkinci bir alternatif olarak şunu düşündüm, konuda değişiklik yapmak yerine konuya ekleme yapma yetkisi verilebilir. Böylelikle eski bilgi korunmuş olur ve bunun üstüne güncel bilgi eklenebilir.

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Sonuç ?

Bir şeyler yapılmayacak mı ?