Kenan İmirzalıoğlu iddialı geliyor: Karadayı

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Kuzey & Güney sağlam dizi dedik 1'nci sezonda batırdılar.

Türk dizilerine ısınmak zor.

Bu Dizi uzun ömürlü olacak inşallah : )

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ovv beklentilerimi karşılayacak bu dizi.. Bu yıl atv süper haa..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kenan İmirzalıoğlu bir türlü iddialı gelemedi gitti. :D

Yayın tarihi 8 Ekim'e ertelendi.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Rötarlı geliyor :P

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
KARADAYI

542017_415912105123992_2021136257_n.jpg

1. Bölüm Özeti

08 Ekim 2012, Pazartesi 20:00

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur.

Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile...
Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği Karadayı yeni sezonda atv ekranlarında kabadayılık felsefesini izleyici ile buluştururken 70'li yıllarda yaşanan imkansız bir aşk hikayesi ile de izleyiciyi geçmişe geri götürecek.Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un başrollerini paylaştığı dizide Rıza Kocaoğlu, Yurdaer Okur ,Civan Canova, Melike İpek Yalova, Erkan Avcı, Şebnem Dilligil, Leyla Lydia Tuğutlu ve daha bir çok usta isim kabadayılığın tarihini yazacak bu serüven için biraraya geldiler.

3.FRAGMAN

[video=youtube;wVP0zKQe79I]http://www.youtube.com/watch?v=wVP0zKQe79I[/video]

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bu akşam başlıyor umarım Deli Yürek veya Acı Hayat gibi bi yapım olacak..

Mesela Acı hayat dizisinden bi sahne..

[video=youtube;N13z7Xk0lLQ]http://www.youtube.com/watch?v=N13z7Xk0lLQ[/video]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Dizi nasıldı Murat? Recep İvedik vardı onu izledim ben. Zaten reytinglerde Karadayı'yı ikiye katlamış. :D

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Nasıl mı? B*K GİBİ

24
PRİSON BREAK
I AM SORRY I LOVE YOU
49 DAYS
izlemiş biri olarak şunu çok rahatça söyleyebilirim ki vakit kaybından başka bişey değil

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Dizi nasıldı Murat? Recep İvedik vardı onu izledim ben. Zaten reytinglerde Karadayı'yı ikiye katlamış. :D
Vasattı bee ne iyi ne kötü 10 üzerinden 5 ama şahsen ben yapımcı olsam Kenan İmirzalıoğlu gibi birisine öyle bi dizi yapmazdım..

Yavv adamlar takmış 70 li yıllara bırakın şu 70 li yılları Ezel dizisindede aynıydı 70 li yıllar ne varsa o yıllarda.. Ben olsam şöyle son teknolojiyle süper mükemmel efektlerle süper ötesi bi aksiyon dizisi yapardım.. Bizim yapımcılar neden bu kadar dar düşünüyorlar anlamıyorum.. Elin gevuru ne biçim diziler yapıyor bizimkiler klasik aynı şeylerde dönüp duruyorlar..

Yanii sonuç olarak izlenilebilir ama vasat klasik Türk dizisi işte..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şimdi izledim. İdare eder.

Kerküklü'yü öyle bir rolde izlemek biraz garip geldi bana. Keşke Sakarya Fırat'tan gitmeseymiş. Hem karakteri, hem dili süperdi.

Burada kötü adam olmuş.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Nasıl mı? B*K GİBİ

24
PRİSON BREAK
I AM SORRY I LOVE YOU
49 DAYS
izlemiş biri olarak şunu çok rahatça söyleyebilirim ki vakit kaybından başka bişey değil

Onlar dizi tarihinin baş yapıtları listesine aday kalkıp lise öğrencisinin tiyatro piyesi tarzındaki senaryoları o diziler ile karşılaştıramaz ki.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bide Kenan'ın nişanlısının boyu Kenan'ın yarısı kadardı..:D

Ayten (Melike İpek Yalova)

728709128842.jpg

karadayi-karadir-kaslarin-8f14e45fceea167a5a36dedd4bea2543.jpg

[video=youtube;QdehoN5O2Ew]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QdehoN5O2Ew[/video]

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Onlar dizi tarihinin baş yapıtları listesine aday kalkıp lise öğrencisinin tiyatro piyesi tarzındaki senaryoları o diziler ile karşılaştıramaz ki.

Hocam hep aynı şeylerle karşımıza geliyorlar. Sıktı artık. Hemen her yerli dizi benzer içerikli işleyişe sahip. Arada hepi topu 3 gram konu farkı var aralarında. Lise öğrencisinin tiyatro piyes, bile eminim bundan çok daha güzeldir. En azından bi emek var onda. Bunda bana emek var falan demeyin ne emeği. Aynısından 500 tane gördük çünkü.

Bide Kenan'ın nişanlısının boyu Kenan'ın yarısı kadardı..:D

Nerden bulmuşlar onu? Cidden merak ettim. Başaka oynayacak biri mi kalmamış. Boyunu geçtim; o nasıl bir çirkinliktir öyle :D

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Diziye biraz baktım ve hayal kırıklığı yarattı bende. Kenan İmirzalıoğlu artık farklı rollerde oynamalı ve oyunculuğunu geliştirmeli. Son 2-3 dizisinde hep aynı mimik, ses tonu ve bakışlar atıyor. Kabadayıyı da , fakir ama gururlu genci de , zengin zübbeyi de aynı oynuyor, sadece kostüm, mekan, replik ve oyuncular değişiyor. Kenan'ın hayranıyun fakat Kıvanç Tatıtuğ'un kuzey güneydeki oyunculuğu ve gelişimini görünce şaşırdım.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Nerden bulmuşlar onu? Cidden merak ettim. Başaka oynayacak biri mi kalmamış. Boyunu geçtim; o nasıl bir çirkinliktir öyle :D
Biblo gibi kız abii daha ne istiyon??..:D:D Kenan'ın yanında gecekondu gibi kalıyordu gerçekten..:D:D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ben beğendim ya. İyi filmdi bence.

Nişanlısı da, Muhteşem'den gelme. Ben orada da beğenmemiştim.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Twitter’daki boy esprileri

- Abi Karadayi’yi izliyorum, o kiz ne oyle Kenan’in yaninda 15 cm boyla olmusmu hic acaba, altina takoz koysalardi bari Feriha hesabi :D

- Yakışıklı heriflerin yanına bücür kızları niye koyarlar anlamıyorum!

- Ama bide şu var, Mahir sanki sevgilisini değilde çocuğunu seviyo gibi. Takoz bile kurtaramaz #karadayi

- pardonda rasgele karadayı dizisini gordum ki ne gördüm o bücüş kızla kenan imrzlioğlu nişanlımı? böyle bi boy farkı olmamalı bence.

- Kenan yanındaki kızın boyu neyaaaaa

- Melike İpek Yalova, Feriha’nın takozunu kullansın

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%"]KENAN İMİRZALIOĞLU VE BERGÜZAR KOREL'İN YENİ DİZİSİ 'KARADAYI' İLK GÜNÜNDE NE KADAR İZLENDİ?

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%"]Son olarak "Ezel" dizisiyle ekranlarda fırtına estiren Kenan İmirzalıoğlu, dün ilk bölümü yayınlanan "Karadayı" ile ekranlara dönüş yaptı. Peki atv'nin bu iddialı dizisi ilk gün ne kadar izlendi? İşte Pazartesi ekranının reyting karnesi...

Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor ve Bergüzar Korel'in başrollerini paylaştığı atv'nin yeni dizisi Karadayı, dün Total'de 4. olurken, AB'de 6. oldu.

O Ses Türkiye ise dün her iki kategoride de 1. olarak Karadayı'nın en büyük rakibi olarak zirvedeki yerini korudu. Programın O Ses TürkiyeBaşlıyor adlı özel bölümü Total'de 3. olurken AB'de 2. oldu.

Show TV ise dün Recep İvedik serisinin 3'üncüsünü yayınlayarak ilk üç içindeki yerini garantilemiş oldu. Film Total'de 2. olurken, AB'de 3. oldu.

MedyaTava

Rayting Tablosu
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Dün bakamadım birazdan izlicem bakalım nasılmış :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İlk bölümü fazla begenmedim ama ilk bölümün günahı olmaz denir İşler Güçler de 2.ye bakacaz artık:D

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
[MENTION=3261]ben[/MENTION]efience vakit kaybı olur hiç gerek yok bile bakmana bence.

Mehmet10ur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adam oyuncu ya duruşu yetiyor ağır abi rolündeki en kral adam

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bekleneni vermedi yav