Ken Block Hollywood'da! [En Son Videosu]

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
[video=youtube;btViXvIDsi0]http://www.youtube.com/watch?v=btViXvIDsi0&feature=player_embedded#![/video]

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Show time!

Bu sefer eğlenceli de olmuş video.

Pisti ezbere bilsem ben de yapardım, demeyi isterdim; ama maalesef. :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla bu sefer muhteşem bir video olmuş :)Videoya kaydedip arkadaşlara göstereceğim :D

samedsymn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
harika çok eğlenceli olmuş.. adam king :D
videoyu 1080p indirdim her gün sabah-akşam açkarna izliycem belki faydası olurda bende böle sürerim :D:D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bayağı iyi bir video gerçekten. Adam bu işi biliyor. Bizdende Volkan Işık var. bilmeyenler bir baksın derim :)

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
cidden adam iyi,diyorum o nasıl uçtu öyle meğer iple imiş:D

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bazıları montaj olduğunu iddia etsede.
10 numara:thumbup1:

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bir gün bu adam gibi araba kullanmak isterdim ama o gün sadece böyle araba kullanmak yetmez zengin olmalıyım ki hergün tekerlek değiştirebileyim :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Şov güzel ama şöyle de bir şey var.
Son durumu bilemeyeceğim. :)

Ken reyizzz bu becerilerini dünya ralli şampiyonasında göstermesini bekliyoruz kendisinin zuahahahah diğer pilotlar hiç böyle reklam yapmaya ihtiyaç duyuyormu ? Koyuyor +20yi geçiyor :D :D

23ma0ci.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
geçenlerde başka bir konuda dünya ralli şampiyonasında bunları yapsa delikanlıysa gibisinden birşeyler yazmıştım linç ettiler o yüzden bu sefer bi yorum yapmamıştım. ama [MENTION=30289]Blackout[/MENTION] dostumunda belirttiği gibi ken block dünya şampiyonasında kayıplarda ve zaten becemediği için bıraktı. En son bilmem kaç takla aratak arabasını parça pincik edişini izlemiştim karnıma ağrılar girmişti. Tamam ken block şov adamıdır ona göre yorum yapalım ama adamı king falan ilan ediyorsunuz arkadaşlar buda sizin dünyadan bi haber olduğunuzu gösteriyor. Ken block ezberlediği, kendi tasarladığı pistlerde bilmem kaç defa tekrar ederek sonrada bunu montajlayarak bir video hazırlıyor ve ayakkabı giyim markasının reklamını yapıyor sizde bunu her defasında yiyorsunuz. Sebatien loeb, peter solberg, miko hirvonen vs şov yapmak istedikten sonra ken blockun anahtarını alırlar mesele şov değil dünyanın bilmem neresindeki dağlarda 200 km hızla viraj alıp yarış kazanmaktır ken block bunu yapmaya çalışsa tek birşey olur ölür.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
geçenlerde başk bir konuda dünya ralli şampiyonasında bunları yapsa delikanlıysa gibisinden birşeyler yazmıştım linç ettiler o yüzden bu sefer bi yorum yapmamıştım. ama @Blackout dostumunda belirttiği gibi ken block dünya şampiyonasında kayıplarda ve zaten becemediği için bıraktı. En son bilmem kaç takla aratak arabasını parça pincik edişini izlemiştim karnıma ağrılar girmişti. Tamam ken block şov adamıdır ona göre yorum yapalım ama adamı king falan ilan ediyorsunuz arkadaşlar buda sizin dünyadan bi haber olduğunuzu gösteriyor. Ken block ezberlediği, kendi tasarladığı pistlerde bilmem kaç defa tekrar ederek sonrada bunu montajlayarak bir video hazırlıyor sizde bunu her defasında yiyorsunuz. Sebatien loeb, peter solberg, miko hirvonen vs şov yapmak istedikten sonra ken blockun anahtarını alırlar mesele şov değil dünyanın bilmem neresindeki dağlarda 200 km hızla viraj alıp yarış kazanmaktır ken block bunu yapmaya çalışsa tek birşey olur ölür.

Doğru!

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[video=youtube;yJaMUi8QNKY]http://www.youtube.com/watch?v=yJaMUi8QNKY&feature=related[/video]

---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:10 ----------

[video=youtube;C1SLIaP5NSw]http://www.youtube.com/watch?v=C1SLIaP5NSw&feature=related[/video]

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Adam şovmenlikte iyi. hız yarışlarında iyi değil.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bu olaya sürücülükten ziyade bir şov olayı olarak bakarsak ve keyfini çıkarırsak daha güzel olur... :)
İzlediğiniz zaman gözünüze güzel görünüyorsa olay bitmiştir...

İyi bir sihirbazı izlemek gibi...
yaptıklarının hepsinde bir hile olduğunu bildiğin halde izlemesinin keyif vermesi gibi...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Adam şovmen arkadaş güzel şov diyorsanız amenna kim ne söyleyebilir güzel görüntüler veriyor gerçekten ama adam süper pilot, en iyi sürücü vs vs diyen oluyorsa siz gerçek pilotlara hakaret ediyorsunuz derim bende haklı olarak. Şov yapmak istedikten sonra daha iyi sov yapabilecek pilotlarda var ama bu işlerle uğraşan bir tek bu vatandaş ki zaten onunda asıl derdi şov değil şov bahanesiyle kendi markasının reklamını yapmak.

trsm

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu adam her zaman favorim yaww, adam işi biliyor diyecek hiçbir şey yok, tüm videolarını ağzım açık seyrediyorum :)

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
O nasıl bir arabadır, o nasıl bir lastiktir, o nasıl bir egzozdur, o nasıl bir el frenidir, o nasıl bir viski şişesidir ve o nasıl bir araba kullanım şeklidir?(Ayrıca o ne salak bir finaldir?) Süper. Çıkardım şapkamı :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
izledim geçen hafta adamlar neler yapıyor ya hastasıyım bu adamın beni gaza getiriyor sonra arabayı bunun gibi sürmeye çalışıyorum evde kıyamet kopuyor :D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Kendisini pistlerde de görmek isteriz.