- Reaksiyon puanı
- 144
[video=youtube;btViXvIDsi0]http://www.youtube.com/watch?v=btViXvIDsi0&feature=player_embedded#![/video]
Ken reyizzz bu becerilerini dünya ralli şampiyonasında göstermesini bekliyoruz kendisinin zuahahahah diğer pilotlar hiç böyle reklam yapmaya ihtiyaç duyuyormu ? Koyuyor +20yi geçiyor![]()
![]()
geçenlerde başk bir konuda dünya ralli şampiyonasında bunları yapsa delikanlıysa gibisinden birşeyler yazmıştım linç ettiler o yüzden bu sefer bi yorum yapmamıştım. ama @Blackout dostumunda belirttiği gibi ken block dünya şampiyonasında kayıplarda ve zaten becemediği için bıraktı. En son bilmem kaç takla aratak arabasını parça pincik edişini izlemiştim karnıma ağrılar girmişti. Tamam ken block şov adamıdır ona göre yorum yapalım ama adamı king falan ilan ediyorsunuz arkadaşlar buda sizin dünyadan bi haber olduğunuzu gösteriyor. Ken block ezberlediği, kendi tasarladığı pistlerde bilmem kaç defa tekrar ederek sonrada bunu montajlayarak bir video hazırlıyor sizde bunu her defasında yiyorsunuz. Sebatien loeb, peter solberg, miko hirvonen vs şov yapmak istedikten sonra ken blockun anahtarını alırlar mesele şov değil dünyanın bilmem neresindeki dağlarda 200 km hızla viraj alıp yarış kazanmaktır ken block bunu yapmaya çalışsa tek birşey olur ölür.
Bayağı iyi bir video gerçekten. Adam bu işi biliyor. Bizdende Volkan Işık var. bilmeyenler bir baksın derim![]()