Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile kronolojik iş birliği.

Bu konuyu okuyanlar

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Katılım
24 Aralık 2011
Mesajlar
946
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
885
Puanları
93
Yazılanlar, haberlere yorum falan değil, tarihi olaylardır..

KASET KUMPASIYLA GELDİ
22 Mayıs 2010 - FETÖ tarafından çekilen Deniz Baykal kasetinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin başına geçti.
26 Ocak 2012: Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün ABD imamı ve Türk Amerikan Birliği (FETÖ derneklerinin çatı kuruluşu) Başkanı Faruk Taban ve yöneticilerini genel merkezde kabul etti. Bu ziyaret, partinin internet sitesine de konuldu. Haberi gösteren internet linki sonradan kaldırıldı.

1581568207519.jpeg
.
1581833346772.png



FETÖ İMAMI İLE GÖRÜŞTÜ
7 Şubat 2012: Faruk Taban ve ekibinin CHP Genel Merkezi'ni ziyaretinden günler sonra, 7 Şubat 2012'de FETÖ'nün savcısı Sadrettin Sarıkaya, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve ekibini ifadeye çağırdı. 3 gün sonra da MİT'çiler Emre Taner, Afet Güneş, Yaşar Yıldırım ve Hüseyin Kuzuoğlu için yakalama kararı çıkarıldı.

HÜKÜMETİ TEHDİT ETTİ
Ocak 2012: Kılıçdaroğlu FETÖ'nün mahrem imamlarıyla toplantı yaptı.
18 Mayıs 2013: Gezi kalkışmasından önce hükümeti tehdit etti.
2 Aralık 2013: 17-25 Aralık'tan hemen önce CHP ile FETÖ lobisi arasında toplantı yapıldı. Kılıçdaroğlu FETÖ'nün ABD imamı Faruk Taban ABD'de görüştü. Kemal Kılıçdaroğlu ve heyeti, (17-25 Aralık'tan kısa bir süre önce) FETÖ davetlisi olarak gittiği ABD'de Washington'da FETÖ derneklerinin çatı kuruluşu Türk Amerikan Birliğini ziyaret etti..

FETÖ İLE İŞBİRLİĞİ İTİRAFI
25 Şubat 2014: Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'teki grup toplantısında FETÖ'nün montaj ses kayıtlarını dinletti..
19 Mart 2014: Kılıçdaroğlu'ndan FETÖ'nün kapatılan kanalı Samanyolu Tv'de Başkan Erdoğan'ı tehdit etti. "Süleyman Şah Türbesi'ne saldırı olacak. Seçimlerden sonra orduyu Suriye'ye sokmak isteyebilirler" dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu konuşmasından 9 gün sonra, FETÖ tarafından kaydedilen ve türbeye ilişkin olduğu iddia edilen ses kaydı internete düştü. Kaydın ortam dinlemesiyle yapıldığı tespit edildi.
15 Aralık 2014: CHP'li milletvekili Birgül Ayman Güler, FETÖ ile seçim işbirliğini itiraf etti. Birgül Ayman Güler, CHP- FETÖ iş birliğini alenen itiraf ederek, "30 Mart seçimlerinde bir ittifak yaptık. Cemaatle bir ittifak yaptık. İllerde ve ilçelerde cemaatin çeşitli unsurlarının CHP için çalıştığını hepimiz gördük" diye konuştu.
17 Mayıs 2015: Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün medya imamı firari Ekrem Dumanlı'nın da olduğu Zaman gazetesi yöneticileri ile bir araya geldi. CHP'li Enis Berberoğlu da görüşmeye katıldı.

1581568208325.jpeg


'KONTROLLÜ DARBE' DEDİ
18 Mayıs 2015: Kılıçdaroğlu, MİT TIR'larındaki bombaların görüntülerini izlediğini söyledi. Hürriyet gazetesi ziyaretinde, "CHP iktidarında MİT TIR'ları öyle gidip gelmeyecek. Silah taşımayacaklar. Filmleri var, kamyonlardaki kasaların nasıl açıldığının, bombaların görüntüleri var. Ben de seyrettim." dedi.
27 Mayıs 2015: Enis Berberoğlu MİT TIR'ları görüntülerini Dündar'dan aldı.
26 Ekim 2015: Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekiller FETÖ'cü TV'lere destek verdi.
28 Ekim 2015: FETÖ'nün yayın organı Zaman gazetesine destek verildi.
15 Temmuz 2016: Kemal Kılıçdaroğlu, hain darbe girişiminin 'kontrollü darbe' olduğunu söyledi.
19 Eylül 2016: Kılıçdaroğlu, FETÖ elebaşının kitaplarıyla ilgili 'Kitapları yakılmasın' dedi. Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında Fetö'nün televizyon kanallarının kapatılmasına tepki gösterip, "Niye kapatıyorsun kardeşim" dedi. Ahmet Hakan'ın "Örgütün yayın organı mı olsun, 15 Temmuz darbesini yapan adamların..." şeklindeki itirazı karşısında ise Kılıçdaroğlu, "Hayır, hayır efendim. Şimdi bakın, o televizyonlarda sadece örgütün değil, ben o televizyon kanallarında pek çok kişinin haber, program yaptığını biliyorum." dedi.
5 Aralık 2016: Yine FETÖ'cü gazetecilere destek verdi. Kemal Kılıçdaroğlu, Adana mitinginde FETÖ'den gözaltına alınan gazetecileri alkışlattı..
28 Mart 2017: CHP milletvekilleri Mahmut Tanal ve Sezgin Tanrıkulu, FETÖ kanallarını ziyaret etti.

1581568209621.jpeg


BYLOCK'CU DANIŞMAN
22 Ağustos 2017: Kılıçdaroğlu'nun eski Başdanışmanı Fatih Gürsul'un Bylock yazışmaları ortaya çıktı.
26 Ekim 2017: Kılıçdaroğlu, FETÖ'den yargılanan Atilla Taş ve Murat Paksoy'a telefon etti.
28 Ekim 2017: Bylock yazışmalarından CHP-FETÖ işbirliği çıktı.

CHP'Lİ VEKİL TUTUKLANDI
8 Ekim 2019: CHP milletvekili Eren Erdem tutuklandı.
16 Kasım 2019: "CHP FETÖ'ye teslim oldu" diyen Yılmaz Ateş partiden ihraç edildi. Bu süreçlerde Kılıçdaroğlu'nun 6 danışmanı FETÖ'cü çıktı.
 

Sardaukar

Müdavim
Katılım
7 Haziran 2019
Mesajlar
2,129
Reaksiyon puanı
903
Puanları
113
Yaş
24
eksik yazmışsın

kılıçdaroğlu şunlarıda söyledi ayrıca


''ey hoca efendi ne istedinde vermedik?'

''gelde artık bitsin bu hasret''

''fetullah gülen bu ülkenin milli ve manevi değerine sahip çıkan nesillerin yetişmesi için hizmet ediyor''

''hocaefendinin izmirde başltıığı hizmetin bugün dünyanın dört bir yanında yayılmış olduğunu görmekte mutluluk duyuyorum''

''sırtınızı devlete dayayarak değil millete dayayarak helal parayla buralara geldiniz''

'' hoşgörünün diyaloğun barışın simgesi değerli büyüğümüz, bu işin değerli mimarı fetullah gülen hocafendiye sonsuz teşekkür ediyorum''

''fetullah gülen abimizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum''

''muhterem hocaefendi 12 senedir türkiyenin dışındı, hakkında yapılmadık iftira kalmadı''



eyy kılıçdaroğlu sen kimsin ya

bakın görün ey cekkapeliler bakın kılıçdaroğlu daha neler söylemiş

 

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Katılım
24 Aralık 2011
Mesajlar
946
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
885
Puanları
93
Fetönün kuyruğuna basan tek lider Recep Tayyip Erdoğan'dır. Mahkemelerde fetöcüleri savunan kim?
 

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Katılım
24 Aralık 2011
Mesajlar
946
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
885
Puanları
93
Gel bakalım buraya Fetö, diye çağırsaydı, tutuklatsaydı, ne güzel savunabilirdiniz değil mi rahat rahat, hoca gözaltında diye isyan çıkarırdınız. Ne suçu vardı derdiniz.
 

Sardaukar

Müdavim
Katılım
7 Haziran 2019
Mesajlar
2,129
Reaksiyon puanı
903
Puanları
113
Yaş
24
Gel bakalım buraya Fetö, diye çağırsaydı, tutuklatsaydı, ne güzel savunabilirdiniz değil mi rahat rahat, hoca gözaltında diye isyan çıkarırdınız. Ne suçu vardı derdiniz.
hayınnn kilijdar hayınnn

bak neler demiş bu kılıjdar, fedo hakkında


 

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,060
Puanları
113
Kemal Kılıçtaroğlunun 17-25 Aralık 2013 öncesi yaptığı işler veya söylemler FETO ile onu bağlamaz. Aynı AKP yönetimini bağlamadığı gibi.
Mesele Devlet ve Mahkemeler FETO'yu terör örgütü ilan ettikten sonra CHP'nin tutumu ve yaptıklar. Eskiden o kadar cemahate sayan söven ve günahı kadar sevmeyen CHP düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı ile resmen onlara kol kucak açtı. 17-25 Aralık sonrası.

-2014 FETO'nun montaj ses kayıtlarını meclisten dinletmesi.
-2014 yılında Samanyoluna katılma
-Zaman gazetesine destek verme.
-Bu TV kanalı ve gazetenin kapatılmasını eleştirmesi ve kalmasını istemesi.
-Mitingte FETO'nun gazetecilerini alkışlatma ve tek tek isimlerini sayıp burada dedirtmesi bence çok yanlış ve bir muhalefet liderine yakışmayan hareketler. FETO ile top yekün mücadele edilmesi gereken dönemde tam tersi destek vermesi ve bir vekilinin biz cemaat ile seçim iş birliği yaptık ittifak yaptık açıklamaları yanlış üstüne başka bir vekilin onların bankalarına kameralar önünde para yatırarak show yapması flan yanlıştı.
 

eilhanzy

Profesör
Katılım
25 Mart 2019
Mesajlar
4,582
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
7,744
Puanları
113
Onunki gibi görünüyor ama belli değil tam olarak. Belki de kötü gibi gözüken iyi niyetli birisi de olabilir ama bu olayların pek sona ereceğini zannetmiyorum.
 

Szayel

Müdavim
Katılım
14 Ağustos 2019
Mesajlar
2,018
Reaksiyon puanı
1,147
Puanları
113
“Bir takım şeyhlerin, dedelerin, seyyidlerin, çelebilerin, babaların, emirlerin arkasından sürüklenen ve falcılara, büyücülere, üfürükçülere, muskacılara talih ve hayatlarını emanet eden insanlardan oluşan bir kitleye, uygar bir millet gözüyle bakılabilir mi?”
Alıntı içeriğine dair bir araştırma(kaynak isteyenler için); http://openaccess.bilgi.edu.tr:8080/xmlui/bitstream/handle/11411/570/Alevilerin Atatürk algıları Yanılsama ve yüzleşme.pdf?sequence=1&isAllowed=y

Velhasıl kelam, CHP'nin eski alevileri ile şuan bulunan Alevileri bir değil. Tabii ki içerisindeki kesimden de dün "xxx katliamını unutmayacağız" diyenlerin bir çoğu da yine içerisinde. Şahsen CHP'nin durumunun iyi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Aksine geri dönülemez şekilde değiştiğini düşünüyorum. Bırakın " Atatürk canlansa şu günleri görse "yi Sn.Baykal bile sitemlidir.

Sn, Kılıçdaroğlu; yaşasın yaşasın 10 yıl yaşasın ama dünyadan göçüp gittiğinde iyileşmeyecek bir parti bırakmış olacak. Sn, Tayyip bey FETÖ ile hata etmiş olabilir. Farklı bir versiyonunu da CHP yaşıyor ama bunu fark edebilecek kimse kalmadı partide. Hepsi ihraç.
 

Fakehero

366. Gün
Katılım
5 Aralık 2019
Mesajlar
5,336
Reaksiyon puanı
5,380
Puanları
113
Yaş
35
Yıl 2015 Haziran ayında erken seçim olacak.Köy derneği ise seçimden önce mayıs ayında piknik yapıyor.Uzaktan bir akrabam da o piknikte idi.Bir baktık uzaktan gelen bir adam var.Bizimle piknik alanının farklı bir yerinde ise terör sempatizanları alan kiralamış piknik yapıyor.O adam oradakiler ile selamlaştı geldi bizim masamıza.Akrabam ile sarılıp tokalaştılar sohbet ettiler.Ben pek bir anlam veremedim ama darbeden sonra akrabam yurtdışına kaçınca anladım.Gelen adam Mahmut Tanal idi ve benim akrabayı tanımıyor olsa böyle kucaklaşıp sarılmazdı.Yurtdışına kaçan akrabam ise FETÖden soruşturma açılacağını anladığı an kaçtı.Ekstra bir not daha belediye seçimlerinde Amerikadan gelen emir belediyelerde AKP sonrasındaki gelen partiye oy vermek idi.Örneğin Bursada CHP adayına Mustafakemalpaşa ilçesinde ise MHP adayına oy verilecek dendi.Şimdi kim kimle beraber yürüyor kimler kimlere destek veriyor.Şimdi bakın siyaset ne kadar kirli ve ihanet dolu bir oyun.
 
Üst