Keita Galatasaray'da

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Türkspor'dan isim beklerdik ama ses çıkmadı. :D

Keita süper bir transfer oldu ama bence 2 transferimiz daha var ki 2 sene içinde Messi gibi adamlar olacak.

Biri Serdar Eyilik diğeri Emre Çolak. Bunlar paftan yeni profesyonelliğe geçtiler. Harika oynuyorlar.

Kendileri söylediler zaten isim sır gibi saklanıyor diye. Bence nereye transfer yapılacağını bilmeleri bile büyük başarıdır. Çünkü arkalarında dev holdingler yok.

Genç futbolcuları değerlendirme yönünde Neskens ve Rijkaard'tan beklentim çok :D

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
7 milyon verilmiş 3 yıl vadeli..
onun yerine 5 milyona dos santos da olabilirdi ama demekki en uygunu keita imiş..

buarada bir şey ekliyim kendisi lyon tarihinin en fazla para verilip transfer edilen 2. oyuncu :P
Klüpten resmi açıklama gelmediği sürece bu rakamlara inanmıyorum ben

Keşke Rijkaard çift forvetli sistem oynatsa ve Keita'yı da Baros'un yanına koysa. ne güzel olur. forvette de oynayabiliyormuş nasıl olsa. Ama Keita'yı tam detaylı tanımıyoruz. Rijkaard, forvet özelliğinden memnun kalırsa bence orada oynatır. Yoksa ya Kewel ya Keita oynasın diyeceğiz ki birisinden vazgeçmemiz gerekir...
Keita hızlı,birebir de etkili, iyi pres yapan ama son vuruşları tam anlamıyla beceremeyen bir oyuncu. Onun için Lyon'da Govou bile sakatken hiç düşünmediler oynatmayı. Zaten 18 milyon Euro'ya gittiği Lyon'dan ayrılma sebebi de takımda dışlanması ve yalnızlıktan şikayetçi olması.

Bu arada Lyon taraftarları bayram ediyor, kurtulduk bu adamdan diye :glare:
Ama Kewell ve Baros'da geçen sene aynı şekilde gelmişti. İnşallah Keita'da Galatasaray formasıyla eski günlerine (Lille'deki) geri dönecek ve burada yeniden doğacak :turned:

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
2 sene önce 18 milyona satılan oyuncuyu 7 den daha aşağıya aldılarda
ayrı bi yönetim başarısı :P

Haldun Üstünel'i tebrik etmek gerek :yes: Fakat senin de dediğin gibi 2 sene önce 18 milyon euro ediyordu. 2 yıl boyunca Lyon'a uyum sağlayamadı ve bir düşüş yaşadı. Bu düşüşün sonucunda fiyatı da düşmüştür :yes:

Ama çok kaliteli bir oyuncu Keita. Galatasaray'da yıldızı tekrar parlayacaktır. Kewell ve Baros gibi :yes:

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hayırlı uğurlu olsun.bi kaç maçta seyretmiştim baya hızlı İnşallah herşey güzel olacak..

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bizim kazma defans oyuncuları nöbetçi eczane arayacaklar resmen çok iyi oldu ya :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
transfermarkt da 7 milyona alındı diye yazmış..
sanırım doğru ;)

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Youtube'daki videosunu izledim.Adam çok hızlı ve top ayağına yakışıyor.Sabri'nin beyniyle ayakları arasında kuramadığı bağlantıyı kurmuş adam :D.Camiamıza hayırlı olsun.Galatasaray'ın 2. olacağını iddia eden ismi lazım olmayan takımın,ismi lazım olmayan yöneticisine kapak olsun.

Not:Bu adam forvet değil,kanat oyuncusu.Keita,Kewell'ı yedek bırakır :)
Not2:Govou ile ilgilendiğimiz haberleriyle medyayı şaşırtıp,Keita'yı aldık.Bu da Haldun Üstünel'in numarası :D

bodof

Asistan
Reaksiyon puanı
3
elbet kaliteli oyuncu ama inş. bi lincoln yada bi fenerin guiza'sı gibi olmaz :)